-
Chusta i Gugubag
Hmmm... Jak nosicie gugubag?
Sprawdza nam się do wypraw z dzieckiem w foteliku, w wózku, ale średnio przy wyprawach w chuście, bo na ukos nie nałożę, kiedy dziecko w kieszonce. To co, do chustonoszenia ta torba przy starszych dzieciach się przydaje, kiedy dziecko chce pochodzić, a z chustą nie ma co robić?
-
Ja co prawda nie mam gugubag ale również noszę torbę na długim ramieniu. Torbę noszę na krzyż a ramię staram się tak rozłożyć żeby nie naciskało dziecka: czyli pod pupką.
-
Też nie mam gugu(czego żałuję okropnie;-)
-
To jutro będę próbować pod pupą. Zobaczymy. Na razie po prostu nosiłam na ramieniu, ale z ograniczoną zawartością, a i tak było niewygodnie.
-
Ja noszę generalnie na ramieniu, bo na chustę torba za mała, a pod niewygodnie. A ostatnio noszę tak: :lol:
http://images23.fotosik.pl/269/ed2ba638c0c7bdc0med.jpg
-
A ja też zastanawiałam się nad gugubag'iem zwłaszcza że kupiłam gugugeterki i są cudne :) 8)) Acha, na razie latam z torbą Penatena i może trochę mało szykownie toto wygląda :oops:
-
Ja noszę swojego gugubaga na krzyż, ale jak jestem bez chusty. W chuście noszę na jednym ramieniu, bo chyba za kótki jest żeby założyć na dziecia i pod pupą przepowadzić przy kieszonce. A wogóle sobie nie wyobrażam wiązania chusty na gugubaga...
-
Ja sobie przekladam nad dzieckiem, ale nie wiem jak to wytlumaczyc, wiec chyba zrobie zdjecia.
-
No wlasnie jak kiedys bylam na spacerze z gugubag a bez chusty (bo Hania zaczynala chodzic a my tylko pod blokiem bylysmy to sie starsze sasiadki pytaly czy to tez jest do noszenia dziecka (tak powaznie....)
-
Noszę i jest super - przedtem (jak dziecko mniejsze i noszone z przodu było) to często nosiłam plecaczek hoppka, no ale przy plecaczkowaniu to odpada ofkors :)
Następnie gimnastykowałam się z rożnymi torebkami na ramię i było kiepsko - osuwały się.
A gugubag zakładam przez ramię i na to chustę, a jak zapomnę to tak:
http://images27.fotosik.pl/270/8c9473914402ecadmed.jpg
do pracy tez ostatnio ją noszę, bo wygodna i pakowna. I pasuje do jesienenj aury.
-
Oo! Wlasnie tak. A jak dziec z przudu to tez tak, tylko torba na pupie bardziej laduje.
-
A właśnie miałam ostatnio pytać-czy któraś z Was nosi może zwykłą torbę na jedno ramię, bo mi spada jak mały z przodu... a pod pupą jakoś głupio wygląda
-
czemu ja jeszcze nie mam gugubag :duh:
lecę zamawiać!
edit: satynowa mi sie strasznie podoba ale nie wiem czy zwykła nie będzie praktyczniejsza...
ma ktos satynową? nie gniecie się? trzeba jakoś specjalnie prać?
-
A ja to chyba mamusię poproszę jak jakiś fajny kawałek szmatki dorwę :D
-
:rolleye: łoj nie dopisałam-poproszę żeby uszyła :rolleye: