Od dziś - nie wiem dlaczego. Nie robiłam nic w ustawienich. Nic mi nie wchodzi na mail. HELP
Wersja do druku
Od dziś - nie wiem dlaczego. Nie robiłam nic w ustawienich. Nic mi nie wchodzi na mail. HELP
Czy ktoś mi pomoże w tym temacie? Straszliwie mi to utrudnia "pracę" z forum":-(
Sprawdzalam, ale na razie nie wiem dlaczego nie dziala, wszystko w twoich ustawieniach jest OK. :(
Jeszcze posprawdzam i dam znac na pw.
Nie daje mi to spokoju i jeszcze myślę sobie Asiu, żebyś:
1) sprawdziła, czy powiadomienia nie poszły do spamu (może się coś smieniło w ustawieniach poczty)
2) odhaczyła na forum subskrypcje i zahaczyła od nowa, może trzeba to po prostu zrestartować
Nic mądrzejszego mi nie przychodzi do głowy
Ja też dziś i wczoraj nie dostałam. W spamie nie ma.
edit: czary jakieś, tylko się poskarżyłam i przyszło stado zaległych powiadomień, o privach i subskrybowanych tematach :)
Mam, mam, już mam:-) hurrrraaaaa
ps. nic nie zdążyłam zrobić ale najważniejsze, że działa
Nie dostaję... Znowu... Chyba jakaś wybrana jestem....
Ja też nie dostaję....
tym razem ja nie otrzymuje powiadomień:(
Nie dostaję powiadomien..
Może ma to związek z aktualizacją forum po ataku?
Też nie dostaję :( Założyłam nowy temat bazarkowy, pojawiają się odpowiedzi, a ja na mailu nic nie mam :( Jakieś pomysły, jak to naprawić?
PW dostaję bez problemu.
Dopisuję się do wybrańców, którzy nie dostają powiadomień.
O nie - teraz mam jeszcze lepiej. Dostaję na maila powiadomienia o pw, ale nie mam jej w skrzynce odbiorczej :-/
A ja dostałam powiadomienie o starej wiadomości, która już jakiś czas temu pojawiła się w wątku.
też nie dostaję maili o czekających pw - szkoda bo się przyzwyczaiłam
Mam to samo - nie dostaję powiadomień o nowych postach, za to przychodzą maile o pw których w skrzynce nie mam :?
No i co teraz???? Ja też dostaję powiadomienia o PW a w skrzynce nic :frown
Ja też nie... :dunno: