buniaaa to moja koleżanka z forum rówieśniczego - cieszę się że udało się jej do nas dołączyć:D
przyjmijcie ja ciepło:P
buniaaa chodź sie przywitać:P
Wersja do druku
buniaaa to moja koleżanka z forum rówieśniczego - cieszę się że udało się jej do nas dołączyć:D
przyjmijcie ja ciepło:P
buniaaa chodź sie przywitać:P
:hello:Witaj buniaaa :-)
no to witaj buniaaa! Rozgość się! :)
Witam serdecznie :D
Troszkę czasu potrzebuję bo muszę się odnaleźć w tym forum- każde inne :roll: ale mam nadzieję, że mi się to szybciutko uda :D
Pozdrawiam.
Basia
edit: już pomalutku się przestawiam :D
My narazie uczymy się noszenia naszego okruszka w nosidle ergonomicznym ale kto wie może dzięki Wam i na chustę się skusimy ;)
Witaj !!! :hello:
Cześć buniu :)
uda się uda - miłego noszenia zatem :D i daj się skusić... :)
Witaj Bunia, skusisz, się skusisz, ba nawet grozi ci nałóg, o ześwirowaniu chustowym nie wspomnę
:hello::hello::hello:
na bratową męża Basię też mówimy Bunia :D
ot, taki mały OT :D
Witaj
Witam i ja :-)
cześć :hello:
Witaj :)
Uprzedzała, uprzedzała tylko ja mam opory co do chust. Jakoś to wiązanie do mnie nie przemawia a mój dzieć denerwuje się jak zakładamy ergonomika a co dopiero jakbym miała motać się hmmm... ale napisałam upsss bo niestety jestem podatna na wpływy/namowy i może to się jednak skończyć chustą w domu ;)
Taaaaaa - skad ja to znam ;)?
Raz dasz się zamotać i - wpadłaś... Bo - wiem, wiem, sama w to nie wierzyłam - chusta nie tak łatwo się rozwiązuje i dzieci nie wypadają!
A Twój dzieć, to męski, czy damski? I jaki duży?
No i witaj :D!
Edit: Gapa :oops: - suwaczek dojrzałam! Mamy podobny zestaw z prawie taką samą róznicą wieku :D!
witaj :hey:
Witaj :)
Omotana zostaniesz napewno ;) pytanie jak szybko... ;)