cz są jakieś mamy aby pomóc początkującej. Mieszkam na Mokrym, okolice Bumaru. Pozdrawiam
Wersja do druku
cz są jakieś mamy aby pomóc początkującej. Mieszkam na Mokrym, okolice Bumaru. Pozdrawiam
są, chyba pomidore jest z Torunia, ale ona teraz chwilowo pewne problemy
Jest dużo mam:) Np. Ja.
Czego potrzebujesz?
nie umiem wiązać chusty tkanej tylko elastyczną a chciałabym mojego maluszka wrzucić już w plecaczek i potrzebuję pomocy. :)
Daj znać na PW. Kiedy, gdzie, ile ma Twoje dziecko.
:)
czy zagląda tu jeszcze jakaś chustomama? ja dopiero zaczynam przygode z chustą i miło by było skontrolować to na żywo :) mieszkam na 2 rubinkowie. Pozdrawiam
Specem w Toruniu jest pszczoła ale w razie czego przy kieszonce bym pomogła; co pszczoła? dam radę? :roll:
Ja tez troche z Torunia ;) ale teraz to nas zasypalo i sie nie ruszam nigdzie, mam nadzieje ze na KK w sobote dojade.
Tolanka, w sobote jest KK, zapraszamy:) tutaj info w ost. poscie http://www.chusty.info/forum/showthr...t=2693&page=32
Oczywiscie potwierdzam, pszczola jest naszym chustoguru toruńskim :)
Pszczoła nie jest chustoguru, ale wiązać umie:) I mieszka Na Skarpie:)
Świetnie na pewno się pojawię :) A jak wygląda takie spotkanie?
Miło wygląda:) I mądrości nam nasze guru przekazują:) jak sie uda, to ja tez będę:) Chociaz chwilowo nie mam kogo wiązać:)
szukam pomocnej chustomamy, która na żywo mi pomoże skorygować błędy w wiązaniu elastyka :)
Synek ma prawie 4 tygodnie
deneb, a w której częsci piernikowa mieszkasz??? Z elastykiem moge pomóc:) ja Bydgoskie:)
w czwartek 14.04 jest spotkanie KK, zapraszamy :)
ktosikowa bedziesz??
O której????
Bo to od godziny zależy:)
o 11 :)
Oo, spotkanie chustowe na Dąbrowskiego czy gdzie?
Postaram się przybyć :)
ja mieszkam na Osiedlu nad Strugą, na wylocie na Olsztyn ale mogę podjechać z małym gdzieś - ktosikowa to daj znać bo ja chętnie skorzystam z pomocy
Na KK będe, jak sie doturlam:) 11 mi pasi:) bo dzieci poza domem:)
deneb- jak chcesz poza KK to zapraszam- napisz na priv i sie umówimy:)
a mogę przyjść z moim małym na KK ale nie na plecaczek tylko pomogłybyście mi z chustą elastyczną? :ninja: :D
ktosikowa to może się spotkamy na KK :)