-
Witam :)
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Jestem mamuśką z Elbląga. Mam malutką córeczkę Nadie, która przyszła na świat za wcześnie stąd moje obawy w noszeniu jej w chuście ale próbuje. Mała waży już 3240, 54cm i ma 8 tygodni. Ortopeda oczywiście kazał mi ją podwójnie pieluchować więc wkładam ją do chusty na żabkę. Poza tym dużo walczymy z kolkami zwłaszcza w trakcie posiłku. Jeśli ktoś jest z Elbląga lub z okolic to z chęcia się spotkam bo nie wiem czy dobrze małą zawijam :)
-
-
Witaj! Na pewno ktoś się znajdzie:-)
-
-
-
-
:hello::hello::hello:
życzę szybkiego końca kolek :D
-
Witaj! Nie musisz miec zbytnich obaw odnośnie chustowania, moja też wcześniaczka, drobizna była i uwielbia to. A tak nawiasem chustowanie bardzo pomaga przy wcześniactwie ;) Są chusty dla wcześniaków, troszkę węższe niż standardowe, używałam i polecam ;) owocnego chustowania ;)
-
Witaj :hey: Małej chustowanie n pewno dobrze zrobi ;) a może wielo? one szersze więc przy dysplazji super się sprawdzają
-
Witaj!
Zdrowia kruszynce i miłego chustowania!
i fajny masz awatarek :)
-
-
witaj, miłego chustowania, a z Elbląga napewno jakaś pomocna dusza sie znajdzie :)
-
-
-
-
helloł :D wcześniaczki zaleca się nosić od pierwszego dnia w dobrym (podkreślam! dobrym!) elastyku :D
trzymaj się cieplutko. elbląg daleko od nas niestety ale jak będziemy przejazdem to zajrzymy - wpisz się na googlomapę chustomam (dziewczyny potwierdzą trasy wakacyjnych chustopointów hihihi)
-
3240 ?? ee to dorodna kobitka z niej a nie żadna drobinka :)
Witaj i rozgość się
-
-
Witaj:) szybkiego wyjścia z kolek i udanego chustowania!
-
Witaj :)
cobra dobrze mówi :) a takie chustowanie wcześniaczków nazywa się właśnie kangurowaniem :) Noście się i tulcie dużo :)