Witam!!! Chciałabym bardzo prosić o wypełnienie krótkiej ankiety. Ma 11 pytań i dotyczy chust do noszenia dzieci. Informacje potrzebne są mi do uzyskania zaliczenia:) dziękuję!!!
Wersja do druku
Witam!!! Chciałabym bardzo prosić o wypełnienie krótkiej ankiety. Ma 11 pytań i dotyczy chust do noszenia dzieci. Informacje potrzebne są mi do uzyskania zaliczenia:) dziękuję!!!
ta ankieta ma błędy ;) bo ja mam i Ono, i Manduce, i Nati.. i co mam zaznaczyć??
swoją drogą to jakiś spam raczej.. optuję za usunieciem watku.. .. bo większośc pytań dotyczy serwisu, a pytanie : moja chusta - jest super nie wiem w jaki sposób ma się przysłużyć zaliczeniu czegokolwiek ;)
a masz:)
poszło ;)
wrr jakas dziwna ta ankieta....
geleralnie nie podoba i mi sie jak ktos pierwszy post na forum pisze w takim celu ....
a od kiedy Manduca i Ono to chusty????
o rany dziewczyny czepiacie się to tylko zaliczenie a nie praca magisterska ;)
pomóżcie dziewczynie albo nie i już :D
a ja nie mam ani Ono, ani Nati ani Manducy :mrgreen:
Ankieta ma rażące błędy i myślę, że warto dziewczynie pomóc stworzyć nową podając np. marki chust.
Ja osobiście nie wypełnię czegoś takiego. Nie wiadomo, czy w przyszłości nie zostanie gdzieś wykorzystana. Informacje w niej zawarte mogą natomiast wprowadzać w błąd.
Napisałam na priv.
napisałam pw.
proponuję nie wypełniać ankiety, dopóki cioccolata się nie przedstawi i nie powie dokładniej jakie ma potrzeby i czemu ankieta służy (np. temat zaliczenia)
Myslę, że chętnie pomożemy w konstruowaniu ankiety ale chciałybyśmy wiedzieć więcej.
Dziękuję wszystkim, którzy chcieli mi pomóc.
ale ma BŁEDY!
na chusta.pl nie kupisz zadnej z 3 przez Ciebie wymienionych...
Dziękuję Ci tonya za wsparcie. Czuję się tu strasznie atakowana. I właściwie nie wiem za co. Bo ankieta ma błędy? Bo za przykład podałam stronę, gdzie nie można kupić przedmiotów o których mowa w ankiecie? Czy że zgubiłam jakiś tam wyraz? A może dlatego ze jestem oszustką i chce wykorzystać dane o tym ile kobiet w wieku 25-27lat z miasta powyżej 100 tys. mieszkańców kupiło nosidełka/ chusty przez allegro. Chciałam tylko dowiedzieć się na jakich stronach można kupić te chusty/nosidełka (czy jak to sie nazywa) i jak te serwisy sa postrzegane. Ktore sa popularne i dlaczego? Ankieta może nie jest jakaś arcyrewelacyjna. Ale 1. dopiero sie ucze 2. po prostu chce zobaczyc "zal." w indeksie. Tym Paniom ( i jednemu Panu), którzy okazali się wyrozumiali DZIĘKUJĘ!!!!
Jak widać są studenci i "studenci" :ninja:
ciccolato, nie nerwuj się, tylko skorzystaj z propozycji pomocy.
Nie lepiej ułożyć sensowną ankietę, w której chętnie weźmie udział więcej osób? Dziewczyny wprost zaproponowały, żebyś napisała o co chodzi, to Ci pomogą...
Bo jeżeli chodzi Ci wyłącznie o "zal" w indeksie, to równie dobrze możesz tę ankietę powypełniać sama, x razy - dowiesz się z niej dokładnie tyle samo, co z obecnej wersji ankiety - bo MA ONA BŁĘDY, część pytań jest bezsensowna i nie dostarczy Ci żadnej wiedzy, a w podsumowaniu tejże ankiety wyjdą Ci głównie bezsensowne bzdury.
I nie napisałam Ci tego, żeby Cię zaatakować.
Na tym forum nie raz pomagałyśmy z ankietami - wystarczy tylko najpierw napisać, o co chodzi :roll:
Nie denerwuj się :) Trafiłaś na forum chustomaniaczek, więc nie dziwota, że są wkurzone, że ktoś nawet nie liznął tematu, a każe wypełniać ankietę. Zrobiłaś ją szybko, po łebkach i niedbale, więc czemu my mamy poświęcać swój czas i ją wypełniać? Żebyś dostała zal? Przecież w jakimś celu Ci ten temat zadano - na pewno nie dlatego, żebyś odwaliła sprawę, ale żebyś się czegoś nauczyła - chociby tego, że przez szacunek dla ankietowanych warto poświęcić godzinkę i przyjrzeć się dokładniej firmom Ono, Natibaby i Manduca.
Nie nerwuję się :)
Nie jest niedbała. Po prostu nie zawiera informacji które z punktu widzenia chustomaniaczek sa wazne. Ale zostawmy to prosze, bo tylko wychodzi z tego jakas zbędna dyskusja. Jesli ktos chciałby ja wypełnić to bardzo fajnie- dziękuję. A jeśli uważa że jest głupia, to niech jej nie wypełnia, ale już błagam niech nie pisze dlaczego:)
sorry ale facet Ci dal taki temat, wiec watpie zeby nie wiedzial kompletnie nic o chustach
jak zobaczy ta ankiete to padnie
manduca i ono to nosidla a nie chusty