:lool: :lool: :lool: coś debeściackiego :wink:
http://www.allegro.pl/item416854880_nos ... wozek.html
Wersja do druku
:lool: :lool: :lool: coś debeściackiego :wink:
http://www.allegro.pl/item416854880_nos ... wozek.html
No nie śmiej się :) Ja coś takiego zamówiłam za ciężką kasę przy Mateuszu - było to produkcji Graco, wyglądało o wiele lepiej od tego... no i miało daszek składany i folię przeciwdeszczową... hi-teck
Sprzedałam na allegro po 3 razach :/ porażka...
ale się SKŁADA :lol: i to jest najlepsze :lool:
i jak to jest- ciągnie się w nim dziecko jak w takiej torbie z kółkami ??? :roll: przecież jakbym cos takiego zobaczyła to żadna protetyka by mi nie pomogła... :wink:
Na pewno strasznie wygodne. Z akcentem na STReZNIE. :roll:
Jest koszmarnie niewygodne - a dziecko faktycznie ciągnie się tak jak babcie ciągną takie torby na kółkach - ja próbowałam jeszcze pchać przed sobą, ale ciężar dziecka zawieszonego wysoko był bardzo nieergonomicznie rozłożony do takiego pchania/ciągnięcia i ręce od tego strasznie bolały... Koszmarek ogólnie, choć ludzie, którzy je ode mnie odkupili byli zachwyceni... :(
ale się z rana obśmiałam :lol:
bajer po prostu
Padłam ze śmiechu :lol: Kto wymyśla takie ustrojstwa :? A swoja drogą to ma jakąś granicę wiekową? O dolną mi chodzi 8))
im wczesniej zacznie taki mały bagaż tym lepiej :twisted:
może kupie :hmm:
ale tylko dla tej 3 opcjii ..będe sobie składać i rozkładać :wink:
Biedronka-kup koniecznie dla 3 funkcji.
Tak się uśmiałam, że dziecia obudziłam :lool:
Niezle! Po prostu na zakupy mozna z tym isc 8))
właśnie kilka dni temu zastanawiałam się co to jest (widziałam jakąś fotkę na innym forum) :shock:
a to wspaniałe 3-funkcyjne wózko-nosidełko, o ja nieuświadomiona :wink:
:lool:
:szok: :szok: :szok: :szok: :szok:
Kupię sobie i będę go wozić :lool:
chyba kupię Mateuszowi. On lubi pchać różne rzeczy (na kółkach, zeby nie było... :wink: )
a małż nie zgadza się żeby mu wózek dla lalek kupić. A nosidła lubi.
jak dla mnie to wygląda jak kubeł na śmieci na kółkach...
No co Wy, to jest kosz na śmieci z klapką!
A tak serio - to gdzie wychodzą rączki i nóżki dziecka? Czy to model dla dzieci bez rączek i nóżek?
No dobra, głupie żarty, ale nic innego w tym miejscu nie pasuje, bo nie wiem, smiac się czy płakać nad takim CZYMŚ.
o rany! :shock: :lol:
Też miałam takie pierwsze skojarzenie :D A potem zastąpiła je straszna wizja: powrót z zakupów z czymś takim, w środku dziecko, a dookoła upchane malowniczo jakieś pory / szczypiorek / pęczek marchewki, itd. :wink:Cytat:
Zamieszczone przez Lovrita
obśmiałam sie jak norka :lol: 3 funkcje - boskie :lol: