-
chusto mejtajowy dziadek
Czytalam o chustowych mezach, mojego namowic mi sie nie udalo. Niby nie ma nic przeciwko ale jakis do wozka przywiazany :)
Za to moj lubiacy nowosci dziadek dal sie omotac chust-mejtajem i na godzinny spacer wyslac.
Wrocil zadowolony i dumny ze wnuczka mu usnela podczas noszenia.
Tak wiec sie chwale jakiego fajnego mamy dziadka :)
http://lh4.ggpht.com/_Bdxr5sgFBzI/TJ...2/Image004.jpg
-
Wielkie brawa dla dziadka !! :)
Naprawdę super! :)
-
:applause::applause::applause: BRAWO dla superowego Dziadka! :)
-
Rewelacja :mrgreen:
Taki dziadek to prawdziwy skarb :applause:
-
:applause:Czaderski dziadek!:thumbs up::beat:
-
zero tremy, ręce z tyłu - super!
-
Wielkie brawa dla dziadka:D
-
WOW!!!!!!! ale świetny dziadek! powinien być wzorem dla Twojego męza :)
-
super:) aż mi się łezka w oku zakręciła
-
a ja moich rodziców nie mogę przekonać, ani do chusty, ani do mietka :-(
Super, zazdroszczę!
-
Super dziadek:applause: A jakie będzie miał powodzenie, jak tak będzie z wnuczką chodził na spacery:D
-
Gratki dziadka. Jak mu ładnie w tym ślicznym, kolorowym ChMT i jak dziadka ubiór ładne stonowane tło tworzy ;)
-
Ja też chcę takiego dziadka!
-
Aż się wzruszyłam, naprawdę... Cudownie :D
Mój dziadek zakochany w prawnusi na zabój, ale choćby bardzo chciał, to jest schorowany i sam ma trudności w chodzeniu....
-
Pięknie! Wzruszające są takie obrazki ;-)
To i ja dodam coś ze swojego podwórka - ostatni weekend, mój Tata: "gdzie masz chustę, bo bym Kubę po gazetę zabrał?" ;-) (o MT mu chodziło, ale szczegółów nie będę się czepiać, sam zawiązał i poszedł, dumny jak paw ;-)
-
Wspaniały dziadek, brawo!!!
-
świetne zdjęcie :) Nic tylko nabyć koszulkę z napisem Super Dziadek, bo dziadek zdecydowanie zasłużony! :)
-
Dzieki dziewczyny za mile slowa.
Fajny pomysl z ta koszulka super dziadka - dzieki za podpowiedz. Mysle ze tez z duma by nosil.
Dziadek twierdzi ze nie wzbudzal zainteresowania ... ale moze sie nie przyznal ...
Chociaz na swoim przykladzie widze ze ludzie juz przyzwyczajeni do noszonych dzieci (mieszkam w warszawie).
Ale z moich obserwacji fajne tez jest to ze najcieplej reaguja starsze osoby (takie 65+) - babcie posylakjace usmiechy.
-
chciałam dodać że Pan Dziadek jest jest uroczy i nadwyraz przystojny :)
-
:applause::applause::applause:
Oby więcej takich dziadków!