O 18 mam iść w odwiedziny do koleżanki, która ma dwuletniego synka. Zaprosiła mnie bo spodobały jej się chusty i chciałaby nosić swojego. Idę do niej z wiązanką, kółkową i instrukcją ;) Trzymajcie kciuki!
Wersja do druku
O 18 mam iść w odwiedziny do koleżanki, która ma dwuletniego synka. Zaprosiła mnie bo spodobały jej się chusty i chciałaby nosić swojego. Idę do niej z wiązanką, kółkową i instrukcją ;) Trzymajcie kciuki!
powodzenia :D
Trzymam kciuki :) Mam nadzieję, że masz dar przekonywania, bo mnie go jakoś brak :( Pozdrowienia dla nowej chustomamy :lol:
Powodzenia :D
Brawo dla mamy, która nie uważa, że dwulatek jest za duży na noszenie!!!
Już po wizycie :) Wrażenia koleżanka wyniosła jak najbardziej pozytwne chociaż za wiele jej nie pomogłam bo nie umiem motać plecaczków :(
chusty są może troche bardziej skąplikowane od MT i reszty ale właśnie na dłuższe trasy przy takiej wadze to mim zdaniem TYLKO chusta i to koniecznie porządny plecak... sprawdzone na własnej skórze :)
Rebelka 13 kg kochanego ciałeczka to pikuś do noszenia :wink: wiem, bo nosze :lol:
A dlaczego mały tak protestowal?
Protestował bo chyba mały buntownik z niego wyrośnie ;) A tak na serio po prostu lubi biegać, w końcu ma 2 latka prawie. A koleżanka obecnie już nad wyborem firmy się zastanawia :jump:
Brawo !
Ja niedługo dołączę do klubu chustowych mam, bo czekam na chuste Nati,to jest mój początek i stwierdziłąm że bedzie odpowiednia dla mojego 4 miesięcznego bobasa który niespecjalnie toleruje wózek.Mam jeszcze nosidełko Baby Bjorn ale chusta mimo wszystko jak przymierzyłam jakoś bardziej mnie przekonuje, ale pewnie wykorzystam i to i to.Życzcie mi powodzenia w pierwszych próbach motania siebie i dziecka.
Good luck!Cytat:
Zamieszczone przez ElinkaK
A BB sprzedaj i kupuj następną chustę bo na jednej to się nigdy nie kończy :lol: