Czy ktoś posiada i może opisać?Zwłaszcza leo kółkowy jak sie zachowuje.
Bardzo dziękuję :D
Wersja do druku
Czy ktoś posiada i może opisać?Zwłaszcza leo kółkowy jak sie zachowuje.
Bardzo dziękuję :D
ja posiadam leo rouga.Nie mam porównani z innymi kółkowymi niestety.Jak dla mnie moja chusta jest oprócz tego,że śliczna,mięćiutka to jeszcze świetnie się dociąga.
ja mam storcha pasiaka i miałam długo leo-całkowicie różne materiały.
nie sądzę,żeby miało to akurat znaczenie przy chustach skośnokrzyżowych-w kółkowej wg. mnie ważne jest baaardzo jak ramię jest szyte-na zakładki czy na płasko-to wiele znaczy dla wygody.
tak samo,jak to czy wielkość kółek dopasowana jest do grubości materiału.
mam też kółkową babylonię i miałam kangoogoo,stąd moje wnioski porównawcze.
maga,a czy mogłabyś porównać te rózne chusty? Plisss :D Ja mam kółkowa babylonię.
średnio da się porównać, bo ja mam stary model-najwygodniejszy zresztą (duże kólka i ramię na płasko), z tego co wiem, to teraz kółkowe storcze szyte są typowo, czyli jak w babylonii.
Mam kółkową Annę. Bardzo lubię w niej nosić, bo świetnie radzi sobie z moją, już dość ciężką panną. Nie mam żadnego kłopotu z dociąganiem, chusta świetnie się układa, choć na początku była dość sztywna. A kolory są po prostu piękne.
Jestem szczęśliwą posiadaczką kółkowej Inki z płaskim ramieniem.
Nie ma da mnie wygodniejszej chusty kółkowej, a kilka już miałam okazję wypróbować :cool:
Niezwykle łatwo się dociąga i super nosi moje 12kg szczęścia. A kolory - bajkowe.
Zgodzę się z przedmówczynią, że na początku materiał był trochę sztywny, ale przeciąganie przez kółka szybciutko go złamało :) :thumbs up:
Miałam kółkowego Ulli z płaskim ramieniem, i żałuję że go sprzedałam. Ramię ultrawygodne, świetnie noszący materiał. Tylko dla mnie ta chusta była nieco za krótka, ale ja jestem bardzo wysoka.
mam leosia kółkowego z płaskim ramieniem. bomba, ramię idealne, chusta dobrze się dociąga, świetnie nosi i trzyma, no i jak to leoś, nie jest w ogóle sztywna
posiadam od września chustę kółkową z bawełny organicznej - morelkę w celtyckie wzorki
zmierzyłam już w sklepie, porównując ją z Babilonią - ta choć nowa lepiej się dociągała w kółkach (BB byłą próbna na stanie w sklepie u Vegi)
jest dość cienka więc dobra na lato, ale w moim przypadku spełnia swoją rolę przez cały rok i również na grubsze ubranko
idealna do schowania w torebce, zajmuje malutko miejsca
ramię bardzo wygodne, odejmuje córce kilogramów, mi jest wygodnie stać i iść, nawet jak mała uśnie
żywe kolory przyciągają spojrzenia
http://images45.fotosik.pl/431/54ef76500e1674b3.jpg
a ja mam lilkę z ramieniem już tym standardowym i jestem zachwycona, całe lato śmigałyśmy. Na początku tak jak dziewczyny pisały była troszkę sztywna ale szybko się wyrobiła. Miałam na próbę chustę z płaskim ramieniem, ale mi nie bardzo ono pasowało bo jestem raczej chudzinka z wąskimi ramionami i wtedy kółka lądowały nie w tym miejscu co trzeba.