-
wiecie co?
mój mąż był przed chwilą o krok od naciśnięcia u Agaty enteru na indio z kaszmirem :shock: :shock: :shock:
ale oczywiście Magda buzi nie zamknęła i gadała dalej o ergo, quarzach, bebinach i innych duperelach-za przeproszeniem :twisted:
co doprowadziło do pomieszania kochanemu mężowi w główce i nie nacisnął :cry:
ale...ale...
powiedział:
prześpię się z tym do jutra i kupię ci coś :jump:
i jak go znam to będzie kaszmirowe indio :D
oj,żeby mu się koszmary w nocy nie śniły :?
i lokaty, które polikwidowaliśmy w bardzo ważnych celach rodzinnych :evil:
i żeby mu zdrowy rozsądek nie wrócił do jutra :lol:
-
o nie...kuj zelazo poki gorace!!!! :fire:
-
rany julek!jestem tak zestresowana,że nie mogę wymyśleć żadnej taktyki na jutro :roll:
jaka ja głupia byłam, normalnie zaciemnienia dostałam przy tym kompie, a tak ładnie był już urobiony i zachciało mi się go wprowadzać w szczegóły, co i jak z tymi chustami :duh:
wiesz, chciałam mu pokazać różnice między nimi :evil: a on ogląda to indio i ogląda i mówi,że fajne( :shock: ), bo takie nietypowe( :shock: )
i już już a ja oczywiście blablabla...
i pomyślał,że może chcę inne
głupia, oj, głupia :!:
-
-
trzymam kciuki :D
mnie też jutro czeka urabianie męża :D
-
No to czekamy do jutra :)
-
czekamy ;)
powodzenia Dziewczyny!!! :D
-
Magda, przywiozę Ci jakieś indio w środę to pokażesz mu na żywo - kaszmiru jeszcze nie mam :( ale chyba ogólnie chodzi o splot?
-
Kaśka-chodzi chyba o cenę,bo to bajerant jest choć nie wygląda :lol:
mam limitowaną pistację i tak naprawdę nie wiem,o co mu chodzi 8))
pokazałam Muńkowi po prostu najdroższą nówkę w sklepach z chustami i tyle,rozpłynęłam się nad (ponoć 8)) 0 miękkością i zaczął ją oglądać i mówi: to kupię :shock: .
najgorsze,że odzywa się we mnie głos rozsądku-nie widzieć indio kaszmirowego i kupywać za taką kasę,za którą miałabym jakieś dwie(np.używki).zwalczam go jak mogę :lol: wysłałam Ci maila,dostałaś?
-
My kobiety czasem nie wiemy kiedy nalezy jedynie slodko i z wdziecznoscia sie usmiechac. ;)
-
jak zawsze trafiasz w sedno :D
idę myśleć,jak by tu zamącić mu w głowie 8))
wróć-idę działać,żeby zamącić mu w głowie :lol:
-
Wiedzialam, ze masz cos w zanadrzu! :D
-
dzialaj, dzialaj, to najlepszy sposob na facetow :lol:
-
A ja chciałam tylko pogratulować fajnego męża :D
-
Magda jak bedziesz sprzedawać to ja pierwsza w kolejce :D
-
Magda i co ? urobiłaś Munia :D
-
-
dziś się rozstrzygnie,bo po kłótni o komary w domu wczoraj(już słyszę Wasze śmiechy :roll: ) mam coraz mniejsze szanse,pojechałam jeszcze z tekstem,dlaczego mi nie kupił pepsi-niestety jestem uzależniona i w tym temacie nie panuję nad sobą :lol: .
dzisiaj ostatni raz zawalczę,chyba po prostu go poproszę 8))
-
:D:D:D Magda, nie daj sie!! a ja uzalezniona jestem od coli... ;)
-