-
Witajcie dziewczyny
Hej,
nie jestem chustomaniaczką, nie jestem nawet jeszcze mamą ale trochę ze względu na swoją zapobiegliwość będę chciała jak najwięcej się dowiedzieć przed urodzeniem chłopca (upsss... jeszcze nie wybraliśmy imienia - może pomożecie) a będzie to już na początku grudnia.
Przyznam, że nie wiem jak nosić, na razie sobie tego nie wyobrażam ale może z czasem...
...niemniej wszystkie Was pozdrawiam i Witajcie.
-
-
Cześć, fajnie, że trafiłaś tu jeszcze przed porodem.
Obyś za jakiś czas nie wiedziała, jak można nie nosić:)
-
Witaj i czytaj do woli! To skarbnica wiedzy!
-
Witaj :) na pewno się przekonasz do noszenia jak spędzisz trochę czasu na tym forum :) wciąga :)
-
Witaj, spokonego oczekiwania Ci zycze, a ze masz jeszcze sporo czasu to sie tak tu naczytasz ze szybko zrobisz z małym synkiem "hop" do chusty :)
-
Witaj, chętnie pomożemy doradzimy :).
Ja tez jestem mamą brzucha z terminem na początek grudnia :)
-
Cześc i czołem!
Na bank coś dla siebie znajdziesz!
-
witamy, witamy ;) Chustomaniaczką zostaniesz szybciej niż myślisz ;)
-
-
-
Dziękuje
Witam ponownie i bardzo dziękuje za takie miłe słowa. Pozdrawiam Nowik.
-
helloł w naszych (nie)skromnych progach - oby ci szukaj przyjacielem był :D
-
Mam do Was prośbę o pokierowanie - jak mam zamieścić nowy temat na forum, kiedy wchodząc na dział CHUSTY bądź DZIECI W CHUSTACH cały czas otrzymuję komunikat: Sorry! This forum is not accepting new posts.
Mam pytanie odnośnie nauki noszenia w chustach, gdzie, jak , z kim, czy z "Doradca po kursie podstawowym Die Trageschule® Dresden" czy z "Doradca Akademii Noszenia Dzieci" - bo przyznam, że nie za bardzo te Wasze tytuły rozumiem a nie chciałabym się wpakować w nieprofesjonalne doradztwo??