-
Witam wszystkich
Witam wszystkich. Mam na imię Agnieszka i jestem mamą 6 miesięcznej Matyldy. Noszę ją od początku, a im dłużej to trwa, tym bardziej to lubimy :-). Jesteśmy z okolic Warszawy, ale obecnie sporo czasu spędzamy nad morzem. No i ostatnio stałam się zbieraczem chust :-)
-
:hello:
kolejna fanka bazarku? oj niebezpieczne to, niebezpieczne :ninja:
-
witamy... a zbieranie chust to czasem z debetem na konce sie wiaze ;)
-
-
-
-
Witaj :hey: A skąd dokładnie jesteś ?
-
ja jestem z Józefosławia koło Piaseczna :-).
-
Piękne imię ma córcia:)
Witamy!!!
-
-
-
-
Hej Agnieszka, to ja, wlascicielka tej zary ze zdjecia z bazarku gazetowego :) nie wiem czy kojarzysz, pisałas do mnie :)
-
A cześć :-). Przypominam sobie :-). Tu też poszukuję Zary, ale jakoś nie umiem trafić na swój kolor :-). Pozdrawiam
-
jeszcze raz ja :-). Od niedawna tu jestem (choć noszę już 6 miesięcy :-)) i na początku to bazarek mnie interesował najbardziej. Ale im dłużej tu zaglądam ty bardziej mi się podoba. Wszystk mnie interesuje, fajne tematy, fajni ludzie. Super że tu trafiłam :-)
-
ja tez tak mialam na początku ze chcialam po prostu chuste kupic, i zostalam na dobre ;) nie rusza mnie tylko dział pieluch ;)
-
a ja pieluchy też używam wielorazówki, tylko tak naprzemiennie z pampersami :-). A jak tu dłużej posiedzę, to chyba jednorazówki pójdą w kąt :-)