-
Witam z Olsztyn
Witajcie forumowiczki:lol:
Bardzo mi miło, że tutaj jestem. Odważyłam się za namową p. Majki z Olsztyna.
Jestem mamą 2 miesięcznego Kuby, który od pewnego czasu najchętniej by na mnie wisiał (dosłownie). Rece mi odpadają i więdną jednoczesnie. Więc przypomniałam sobie, że w szkole rodzenia była taka miła osóbka, która mówiła o chustach. I tak zaczęło się szukanie, które trwa do dzisiaj. Nadal jestem do końca niezdecydowana.
Poszukuję chusty tkanej, standardowej długości (czyli chyba ok. 4,6) w stonowanym kolorze (takim żeby i tata ponosił) a i jeszcze jedno - cienkiej bo lato mamy.
Może ktoś pomoże?
-
-
Witaj :hey:
Najpierw poszukaj co Ci się podoba - np. na chustostraganie - tam ofert wiele......
-
Dzięki :-) No właśnie tam wpadłam po uszy ...
-
-
Witaj :)
jestem tu od wczoraj i też poszukuję swojej pierwszej chusty. Na chustostraganie można znaleźć takie śliczności, że aż trudno się zdecydować co wybrać :)
-
No własnie, ale też nie każda dla nas (niestety).
-
Witam sąsiadkę ;) może zamotane zobaczymy się kiedyś na ulicy :D
Też od jakiegoś czasu poszukuję chusty, ale jeszcze się nie zdecydowałam co wybrać, a tu poród lada moment. Jedno mam już ustalone - długa tkana :)
Dziewczyny, jeszcze nie śmigam zbytnio po forum, ale czy jest tu jakiś temat - coś w rodzaju jak wybrać chustę lub jakiś ranking chust wg rodzajów i producentów?
-