http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...744335&v=2&s=0
Wersja do druku
może i śmieszne.
ale ja serdeczną antypatią darzę autorkę śmieszności.
więc się ostentacyjnie śmiać nie będę. :evil:
czytałam :lol: :lol: :lol: :lol:
powiało chłodemCytat:
Zamieszczone przez pasja
bo ja lodowata królowa śniegu jestem, kiedy mi ktoś za skórę zalezie :)Cytat:
Zamieszczone przez hanti
Dobre :D :D
No nie ale się uśmiałam, tekst o martwym dziecku normalnie mnie rozwalił :lool: :lool: :lool: :lool:
świetne :lol:
Dela ma baaardzo specyficzna naturę :) ja też miałam z nią z poczatku spięcia ale serce ma dobre.Cytat:
Zamieszczone przez pasja
ale tekst naprawdę mocny :D
nie wiem czy się śmiać, jakieś mam mieszane uczucia, ja jakoś w te sensacje nie wierzę może dlatego że jakoś z życzliwością ludzi się spotykam, a może w innym środowisku się obracam, no nie wiem ????
Śmieszne :)
Jednak cieszę, się że mnie takie rzeczy nie spotykają bo bym nie był taki opanowany, a nawet jeżeli na zewnątrz bym był spokojny to bym się wściekał w środku. :/
z uduszeniem dziecia, to chyba dość popularne, ja zawsze odpowiadam, że skoro przeżyła x miesięcy to jest szansa...
Mój mężczyzna na teksty o uduszeniu odpowiada, że Mały ma tam pod spodem butlę z tlenem i jak potrzebuje to sobie pociąga :lol:
taaa, bardzo specyficzną dela ma naturę... aż mi się przypominać nie chce, jak bardzo...Cytat:
Zamieszczone przez ZuZaZo
:lool:
Ja też się często spotykam się z tym, że "dziecko nie ma czym oddychać" albo, że takie skrępowane, biedne, ruszać się nie może :wink:
Najlepsze te deseczki :lol: Moja mama też mi kupiła rożek ze sztywnym wkładek kokosowym i nie mogła zrozumieć czemu go wyjęłam :lol: przecież lepiej dziecku na prostym leżeć.
ale to przeciez nie jest slynna deela ? no nie?
Uśmiałam się jak fretka :D
To już gdzieś było na forum :) śmieszne :)