-
Nowa sesja Ellevill Zara SUN!
-
piękne wszystko!.......oprócz gaci tej pani ;)
-
ooo nowa modelka!!!!!!!!!!
a gacie ma wyczesane! :)
-
Piękne!!Taka słoneczna ta chusta...
-
cudne sesja ! aż się chce tam być :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Agut
ooo nowa modelka!!!!!!!!!!
a gacie ma wyczesane! :)
imho raczej WYPASIONE ;)
-
sesja piękna. gacie- marzenie. oddałabym za takie chustę :) (mimo że M. by mnie udusił gdybym w nich wylazła)
-
jak ogladam sesje ellevilla to mam wrazenie ze kazda chuste chcialabym miec, kazda przypadłabym mi do gustu, bo w calej kompozycji to ok. ale potem sama chusta - no nie kazda. Eh marketing ;)
-
e tam, gacie fajne, buty ni przypiął ni wypiął, jakieś klapki by były w klimacie, a nie szpilki :duh:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
zosinamama
e tam, gacie fajne, buty ni przypiął ni wypiął, jakieś klapki by były w klimacie, a nie szpilki :duh:
OT ja niezmiennie od lat jestem pełna podziwu dla kobie, które zakładają szpilki na nogi i tak śmigają z dzieckiem w chuscie- total rispekt! sama myśl o tym przyprawia mnie o ból stóp ;)
-
Piękna! Jak widzę takie reklamy, to wszytko dałabym sobie wcisnąć. I to za każdą kasę. Żółta chusta umiarkowanie mi się podoba, ale tutaj... szok - cudo!
-
hmmmmm.....Gacie takie to nie w mym stylu:). Ale mówie do M. :Ooooo....Jaka ładna Pani. Powiem delikatnie, ze sie ze mną nie zgodził. twerdzi, ze zdjęcie nr 1 jest bardzo niekorzystne bo na nim mam zeza:).
A mnie sie sesja podoba. I Pani tez...:)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
sylvetta
Ale mówie do M. :Ooooo....Jaka ładna Pani. Powiem delikatnie, ze sie ze mną nie zgodził. twerdzi, ze zdjęcie nr 1 jest bardzo niekorzystne bo na nim mam zeza:)
...to prawda!
Sesja przyjemna,piekne i soczyste kolorki!Ale tak jak Winoroslinką, obawiam sie ,ze łatwo wpasc w pulapke marketingową i kupic wizje.No bo ja np w żółtym jak ciul wygladam...
w ramach OT Czy ktos widzial te chuste na zywo?Czy rzeczywiscie jest taka sliczna?
-
Ale że co, że zeza? Z zezem już ta pani nie może być fajna?
Mi się bardzo podoba. I sesja i modelka, o wiele bardziej od Natalii.
-
zdjęcie nr 4 jest absolutnie debeściarskie, chcę taki plakat na ścianę :D
-
najlepsza sesja - pomijając szpilki :)
-
Dzieć też fajny :) Ma niesamowite te oczka.
Szpilki bym wycięła - mogła być boso :)
-
Cuuuuudna!
Ładniejsza od Nataliowej. Spodnie, kamizela, bijou, dziewczyna, cud miód!
Edit: i chustę ma na gołe ciało a na to kamizelka, ale lansik :-)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
lawendax
Edit: i chustę ma na gołe ciało a na to kamizelka, ale lansik :-)
chusta nie jest na gołe ciało - ma bluzeczkę żółtą :)
-
Sumarycznie - wyszło klimatycznie.
Jak się zagłębić w szczegóły to zgryzy wychodzą - zezik, spodnie pieluchowe, zwisłe dziecko...
a chusta jest zawiązana na musztardową podkoszulkę, nie na gołe ciało.