-
Witam serdecznie
Hej, jestem z Lublina. Bywam na spotkaniach Podushkowca, noszę w samoróbce, przymierzam się do zakupu MT lub nubigo.
Kiedyś jak forum było otwarte a ja w ciąży to czytałam o EC i pieluszkach wielorazowych, potem rzeczywistość w postaci braku miejsca do suszenia w zimie i ogrom prania przy noworodku mnie przerosła.
Teraz gdy skończyłam sesję (prawie ale to na wrzesień) i mogę być normalnie z moim synkiem to chcę wrócić do tego co mnie wtedy ciekawiło. Moja koleżanka używa wielorazowych więc widzę, że się da ale czy ja dam radę to się okaże.
Mój Lucek urodził się w listopadzie i teraz pełzak z niego okrutny, czasem gada jak najęty, w chuście lubi przebywać, ja wózka nie znoszę ale reszta opiekunów nie chustująca więc musi być.
Stosujemy w miarę możliwości BLW a teraz w wakacje chcę odstawić go od smoczka bo nie chcę aby miał wadę zgryzu.
-
-
-
-
-
Witaj :)
ps. ja pieluchuję wielo dwóch synków na raz. Da się, czasem bywa trudno, ale frajdy jest więcej. Trzymam za Was kciuki:thumbs up:
-
cześć :-) miłego pieuchowania i chustowania !
-
-
-
-
-
-
hej, hej Lublinianko! a bylaś na ostatnim zlocie w podushkowcu? Któraś to Ty? U nas z chustą i wózem podobnie :) Ja w chuście, tatuś w chuście, no ale nianie i dziadkowie - wiadomo.
-