-
Witam z Żor
Witam bardzo ciepło i serdecznie wszystkie Mamuśki i Chustofanki :D :hello:
O forum dowiedziałam się niedawno, jednak chuste znam już jak chodziłam do szkoły rodzenia w Żorach Kinezis :D Jak pierwszy raz zaprezentowano nam o co w tym chodzi i jak się to robi to wiedziałam że napewno muszę to mieć :D Jestem posiadaczką chust Nati Paski Amazonia i Nati kółkową Fale Dunju :D A obecnie czekam na paczkę z nosidłem MT od Alci :D już sie nie moge doczekać ......
A tak wogóle to jestem Ilona i jestem szczęśliwą mamuśką 9 miesięcznego Tomeczka :) I obecnie staramy się z mężem o braciszka lub siostrzyczkę dla Tomcia :)
Tak więc mam nadzieję że zadomowie się już tu na stałe :D I będzie się nam miło forumować :D
Pozdrawiam i życze duuuuuuuuużooooo słonkaaaaaaaa!!!!
-
Witaj, Kinezis to świetne miejsce dal ciężarnych i mam z maluchami.
-
:hello:Witam serdecznie i powodzenia :thumbs up:
-
-
-
-
:hello::hello::hello::hello:
-
Oj zadomowisz się, zadomowisz :) Trafiłaś w bardzo dobre miejsce. Witaj!
-
ja milo tu zobaczyc kolejna mame z Żor :)
-
Pozdrowienia z Rybnika!
PS: Też staramy się o rodzeństwo dla Maluszka ;) konkretniej o siostrzyczkę :))))
-
hihi a ja sama nie wiem co bym bardziej chciała ale jedno wiem tym razem nie chce znać płci;) chce mieć niespodziankę :D no i widze że nasze dzieciaczki to sierpniaczki:)hiihi
-
Hehe, my też nie chcieliśmy znać płci przy Franku :) Taaak, sierpień to dobry miesiąc ;) A Wasz Tomuś urodził się w moje urodziny :))
-
no sierpnien jest fajny ale już nie chce w sierpniu absolutnie!! dla mnie lipiec i sierpień to masakra była tym bardziej że termin na 15-tego sierpnia miałam a synus se do 28 siedział!! tak wiec teraz powiedziałam że góra to do maja w ciąży moge chodzić ale już nie w lato i te upały. No i miał być Lew a jest Panna hehe
-
Ech, no tak, nie ma lekko, za to nie ma problemu z ciuchami, bo zimą pewnie trzeba mocno kombinować, żeby wejść w płaszcz :P
Ha! Franek też miał się ujawnić 15-go :)
-