-
formowanki na noc
kupiłam już kilka, z których jestem zadowolona ale, ze u mnie wszystko x2, więc muszę jeszcze dokupić. I nie wiem co. Mam jak na razie bambusowe miłości i lulu xl. Lulu mały dzisiaj testuje ale ze względu na polarek wydaje mi się lepsza, bo wilgoci w niej nie będzie czuł. Czy coś kręcę? Zastanawiam się nad małą techniczną i nie wiem? Czy dokupić bambusową miłość i wkładać polarek pod pupę?
-
Pati, ja bym inwestowała w formowanki przeznaczone na noc jednak. Czyli Lulu Dodo, a jak chcesz PD, to Małą Bambusową Noc.
-
A PD to tylko do 9 kg? czy można większe znaleźć?
-
A powiecie gdzie kupujecie Małą Bambusową Noc? Tez się przymierzam, bo zachwalana a potrzebuję czegoś mega chłonnego.
-
Ja mam na noc Nature Babies Micro Dizzy, duża kieszonka, wkładam wkładkę konopną i ręcznik bambusowy i spokojnie wytrzymuje do rana. Zamiennie bambusowa tots bots albo bambusowa lenny lamb.
-
Ja na noc używam formowankę nature babies - uszatkę, dokładam wkładkę zawsze sucho bambusową i gatki wełniane, wytrzymuje od 9 wieczór do 5-6 rano z karmieniem koło 24:) mały ma 3,5 m-ca, kuper spory się robi ale na noc to nie przeszkadza.