Widzialiscie?? Akcje jeszcze trwa a ceny w dol!
Wersja do druku
Widzialiscie?? Akcje jeszcze trwa a ceny w dol!
No altrosa nieźle poszła, a właściwie idzie. Wogóle mam wrażenie, że odkąd laski i TBW odkryły ebeya to coraz ciężej coś tam rozsądnie kupić;)
ładne ale ceny matko :omg:
Ja już się gubie w tych roskach z 50% lnu i innych czerwonościach lnowych. Powiedzcie znawczynie ile tego było i jakie ?
o kurcze :omg:
miałam dodane do obserwowanych aukcji ale dawno na ebaya nie zaglądałam. A tu proszę.... Ostatnio drożej to tylko nino silk poszedł. Ten z pierwszej edycji of course :)
najwiecej potrafia rossianki, one teraz dyktuja ceny, ale strasznie rzeczy, zebys chusta jak auto kosztowala
o kurza stopa!!!!:omg:!!!!
a widzialyscie cene wysylki? laska wysyla altrosa NIEUBEZPIECZONA paczka .... odwazna :)
dajcie linka albo napiszcie ceny :)
a ile było tych czerwoności z lnem ? Bo w sumie to nawet nie wiem czym się różnio te od siebie no i mój rosek troche też inny ale .... ;-)
ale cena!!!! :omg::omg::omg::omg::omg::omg::omg:
o matko !!!! cena altrosy mnie zabiła po prostu
Altrosa ponad 2 tys euro!!
to moze ktos mnie oswieci co to takiego ta altrosa?
wiem ze chusta, wiem ze len, wiem ze limit ale czy oni tylko jedną sztukę wypuścili że jest ponad 2 tys euro?
ostanie 10 minut.......:twisted:
Brac???:lol:
KONIECZNIE !!!!
Brac, brać, będziesz na centymetry sprzedawać potem :)
namówiłas mnie.....;)!
A swoją drogą to powiem dzis memu M. o tej aukcji. Spróbuje nagrac jego reakcje i zaprezentuje na forum, haaaaaaa!!!!:twisted::twisted:
2110 i to nie PLN:)