jak w temacie my wyruszamy na początku sierpnia do Stegny
Wersja do druku
jak w temacie my wyruszamy na początku sierpnia do Stegny
My będziemy w ostatnim tygodniu sierpnia w Jantarze.
A my w drugin tygodniu sierpnia w Lubiatowie :)
a my dwa tygodnie ostatnie w Sianożętach :lol: ( już się nie mogę doczekać)
My jedziemy, na 2 pierwsze tygodnie.
klub mlodzeizowy bielany jedize do stegny:D
ale w drugiej polowie sierpnia
ostatni tydzień sierpnia w Sopocie!
najprawdopodobniej w pierwszej połowie sierpnia pojedziemy do Kopalina (między Dębkami a Łebą) :D
A ja będę w pierwszym albo drugim tyg sierpnia w Koszalinie :)
od 3 sierpnia Trzęsacz, potem Władysławowo, mały wypad do Łeby , Gdańska i Gdyni, ogólnie nad morzem będziemy do 25 sierpnia :)
a-linka to może się spotkamy na plaży. My jedziemy do Lubiatowa a to tuz obok ;) w zeszłym roku bylismy w Kopalinie. Baardzo nam się podobało - szczególnie to że ludzi mniej niz np w ŁebieCytat:
Zamieszczone przez a-linka
Ja w któryś weekend będę w Trójmieście, bankowo w Gdyni i może w czasie Jarmarku w Gdańsku
od 6 do 9 sieprnia Sopot-Gdańsk. wesele kuzynki, połączone z krótkim wypoczynkiem.
my najprawdopodobniej cały miesiąc zabawimy więc napewno z kimś się spotkamy czad nie tylko na nas będą się patrzyli o tak :shock: :shock: :shock:
Cytat:
Zamieszczone przez kamaal
ojej, a ja gdzieś do 16 roku życia do Kopalina jeżdziłam codziennie, a do Lubiatowa robiliśmy wycieczki do sklepu ;)
fajnie by było :D może zrobimy sobie spacerek do Lubiatowa? :DCytat:
Zamieszczone przez kamaal
My - pierwszy tydzień sierpnia we Władysławowie
Od 9 do 17 sierpnia będziemy w Krynicy Morskiej:D
Ja cały czas nad morzem w Sztutowie koło Stegny - cóż widziałam już jedną mamę w chuście - jaki to miły widok :)
my od 1 sierpnia w Karwi :) cała zimę mi się marzył spacerek po plazy ..i już doczekać się nie mogę :D