Bo rosalinda taka piekna jest i mi przykro...
Ale mi się wydaje ze róże mu nie przystoją :D
W ullce nosiłam po domu i raz awaryjnie na cmentarzu :D
Wersja do druku
Bo rosalinda taka piekna jest i mi przykro...
Ale mi się wydaje ze róże mu nie przystoją :D
W ullce nosiłam po domu i raz awaryjnie na cmentarzu :D
ja tez nie kupuje, ale wlasciwie teraz to bym kupila, bo chusta to czesc ubrania mamy, a mamie przystoi hehe
to chyba zapoluje jak trafią na bazar :D
Ja tak miałam tylko na początku. Szybko mi przeszło :-).
ja nie kupuje a mam córe-poprostu nie lubie różu
Tak. Ja nawet nie pytam chłopa czy i jaki kolor, dodatkowo ;-P oraz kupiłam mu różowo czarne slimaki...
nie mam z rozem problemu, nosi tez rozowe koszulki bo jest mu w nich do twarzy :)
Dziś Damiana zdobiły wisienki. Nie protestował;)
Ale ja się nie liczę. W końcu mam też córkę:D
ja tez nie kupuje różów
ale pallę uscheri to bym założyła, bo piękna jest :)) - tylko to taki bardziej fioletowy róż...
Ja juz kiedyś taki wątek zakładałam Z pytaniem czy to przystoi, bo nie byłam przekonana. Dziewczyny próbowały mi wmówić, że to element stroju mamy i takie tam. Ja jednak jakoś nie mogę się przekonać i różowej chusty nie mam i nie zamierzam (no jakies drobne paski na MT, ale giną wśród innych kolorów).
chusta jest dla mamy !!!
mama ma w niej wyglądać cudnie
chyba że Michasiowi róż nie pasuje do karnacji oczu czy włosków
ja też nie kupuję.
może i dla mamy, ale dziwnie bym się czuła...
u mnie problem jest jeszcze takie, że wszyscy twierdzą że Michał to dziewczynka...
jeszcze nikt kto go nie zna nie powiedział ze chłopiec więc w różu to juz w ogóle zapomnij :D
aha olapio - mam ten sam problem - sytuacje zmienia tylko fakt ze macius łysy :) ale jak w czapce to wszyscy ze dziewczyna bo ma wielkie czarne oczy i rzęsy jak firany długie i zawijane... (ja bym takie chciała)
a dajcie fotkę jakiejkolwiek różowej chusty bo ja nigdy nie widziałem takowej.
a prosze bardzo :)
http://www.chusty.info/forum/showthr...ight=zimorodek
ja rozowa chuste kupilam bo mialam na nia szalona ochote :)
poza tym moi chlopcy (wszyscy trzej ;) ) posiadaja rozowe koszule, polo itp i jeszcze Sawek i Remik bursztynki nosza i nawet lalki maja - zniewiescieli na maxa :lol:
Połowa moich chust jest różowa lub fioletowa :) A ewkę bardzo lubimy :)