prośbe mam:lol:
Mozecie zmierzyc szerokośc chusty bez naciągania:ninja:
Oraz poprosze o zmierzenie - peniska:twisted: - jednego konkretnego peniska , czyli ta panią od głowy do napisu DIDYMOS wraz z napisem.
Z góry dzieki.:thumbs up:
Wersja do druku
prośbe mam:lol:
Mozecie zmierzyc szerokośc chusty bez naciągania:ninja:
Oraz poprosze o zmierzenie - peniska:twisted: - jednego konkretnego peniska , czyli ta panią od głowy do napisu DIDYMOS wraz z napisem.
Z góry dzieki.:thumbs up:
Nino s/h?
Chodzi o nowe nino?
nie, o nino szafran miód , czyli wełniaste:)
Ok, nie mam, a tak przy okazji - wczoraj widzialam na SuT watek, ze nino i wisienki z Tussah bardzo sie kurcza na szerokosc w praniu co nawet przyznal po czasie Didymos ;)
O cale 5 cm...
Dla zainteresowanych:
http://www.stillen-und-tragen.de/for...f=146&t=108856
taaaaaak, chętnie spojrze, jednak myśle , ze nic nie przebije "skurczenia" mojego nino szafranowego:)
hehe, własnie smaruje do Ciebie pw:)
Proszszsz:
s/h 68cm, pani peniskiem zwana 10,5cm.
O to chodzi?:ninja:
o to!!!!
Niezłe jajca....zniszczyłam nino.....a w ogóle to nie ja - samo sie zniszczyło!!!
Jak wyschnie to Wam foty pokaże - zsikacie sie...:)
A jak to zrobilas???
Blanką mizalała rano herbatą stół(zimna juz prawie;))i pociekło na nino które lezało gotowe do wysyłki:). No to wsadzam do pralki, nastawiłam na 30 stopni i uprałam w płynie do prania wełny i tkanin delikatnych. wyciągnęłam nino ze smiesznie małymi peniskami:twisted:, oraz w ogóle jakby mniejsze:ninja::lol:...
I teraz siedze i pisze, a tu listonosz przynosi mi chuste od magdy - to zesmy sie powymieniały:mrgreen::lol:
to co masz chuste dla lalek?
czekajta, zaraz wam pokaze -
Hmmm, łaze na balkon i ogladam na bieżące - jest coraz mniejsze , moze całkiem zniknie????
to potnij na kawałki i sprzedawaj:)
gatki na pieluchy jak malowanie i to jakie wyrafinowane;)
68 cm 10 cm pani ;)
cos mi sie zdaje ze tu bedzie niezly ubaw ..http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/b020.gif
ide sobie kawke zrobic ...
az mi sie dziecko popłakało....prosze chwile cierpilwosci, aczkolwiek nino wygląda dosc spektakularnie;) niezły sie włochasz z niego zrobil strona "szafranowa wygląda teraz jakby sie w czyms wytarzała....
chusta maleje i twardnieje - czyli mi ją sfilcowało. dobrze, ze ptaszków nie wsadziłam.....haaa