-
Witam
Witam Was wszystkich. Świeżo po rejestracji jak i "świeżak" ze mnie w temacie chust. Na razie jest decyzja, że chusty raczej tak. Tylko pytania się mnożą - typu: jaka chusta? od kiedy? Jak toto zawiązać :confused: itd ... Mam tu na forum dużo lektury do przeczytania ... :) Ale i moja córa ma planowo "pojawić się" za miesiąc z "małym hakiem" więc chwilkę jeszcze mam.
Pozdrawiam wszystkich.
Rafał
-
Pozdrawiamy zza miedzy ;)
Nie wczytuj się za bardzo, bo zamiast "jaka?", będzie "ile?" :lol:
-
Witamy :)
Czytajcie, wybierajcie co Wam się podoba a w motaniu forumki pomogą :)
-
-
Witaj!Decyzja słuszna!Do kiedy?Ty od początku,a partnerka od chwili,gdy kondycja po porodzie pozwoli.Na początek może jakiś elastyk,a potem to już koniecznie tkana.I tu zaczną się schody...głównie finansowe:-),bo wybór taki,że głowa boli! A jak dorzucić do tego MT i nosidła,to się dopiero robi jazda.Powodzenia:-)
-
-
:hey:Witaj :hey:
Super, że jesteście nastawieni na noszenie, na pewno dla siebie (i Maleństwa) coś znajdziecie - osobiście postawiłam na tkane, ostatnio również nosidła i jest git :D
-
o, witaj kolejny chusto-tato!
-
Witaj, miło widzieć tatę - kangura ;)
-
-
Witaj kolejny chustoTato :)
-
hej!:hello:
chusty to nie jest dobry wybór tylko jedyna opcja! Dobrze, że tu trafiłeś - dzieciak będzie miał piękne dzieciństwo a ty razem z nim.
-
miło widziec kolejnego chusto tatę na forum, mój M. pomimo że nosi to zalogować się nie chce ;) Tylko dopytuje przez ramie :D
Myślę że fajnym rozwiązaniem były by warsztaty z kimś kto umie wiązać, żeby zobaczyć różne chusty, różne sposoby noszenia, bo każdemu w czym innym wygodnie :D A jak takiej możliwości nie ma to na pewno dziewczyny doradzą ( tatusiowie też ;) )
-
witam równiez z pomorza
warto udac się na spotkanie klubu kangura w gdańsku można dużo stresu sobie oszczędzić
powodzenia
-
:applause: Hej hej Witaj!!
-
-
Witaj :) Ja też jestem początkująca (noszę od miesiąca z małym hakiem). Zaczęłam od razu od chusty tkanej i jestem bardzo zadowolona. Myślałam, że powinnam zacząć od elastyka, ale odradzono mi to z racji ciepłych i gorących miesięcy jakie właśnie się zaczęły.
-
Witaj, sąsiedzie...
Mój mąż pierwszy nosił dziecko, ja nie potrafiłam dobrze ułożyć w kołysce. Powiem Ci w sekrecie, że nie ma nic bardziej rozczulającego niż widok wzruszonego męża, który właśnie uśpił dziecko w chuście.
Do zobaczenia na spotkaniach w Dinku.
-
Witamy kolejnego Nosiciela :)
-
witaj witaj chusto-tatuśku :)