witajcie!
zakupiłam jakis czas temu nosidło firmy INFANT i nie do końca jestem z niego zadowolona. Ktoś ma też to nosidło? bo moja córka jest już duża i myślałam że będzie prościej ją w tym nosić. A nie zawsze jest tak łatwo ;-(
Wersja do druku
witajcie!
zakupiłam jakis czas temu nosidło firmy INFANT i nie do końca jestem z niego zadowolona. Ktoś ma też to nosidło? bo moja córka jest już duża i myślałam że będzie prościej ją w tym nosić. A nie zawsze jest tak łatwo ;-(
większość z nas ma i bardzo je lubimy:)
Magda -mów za siebie.Ja wolę konurencyjną firmę na W ... :)
No co Ty paskowka, ja się lansuję z dzieckiem w Baby Bjorn. A te chusty, to podobno niewygodne czy coś.
dziewczyny, jest nosidło ergonomiczne timaru infant, ktoś kiedyś o nim tu pisał i kupił - http://www.allegro.pl/item1004290648...ant_kolor.html
ale ja niczego o nim o nie wiem, recenzji też widziałam.
Dziewczyny, czemu taką "ukrytą" złośliwością zajechało?
Nie miała pewnie z chustami do czynienia i stąd takie pytanie. :duh:
Jak posiedzi tu z nami nieco to na pewno zmieni zdanie.
O proszę, kolejny wątek jako zadanie na studiach po "dlaczego nie śpi?:)
Są na tym forum opinie o tym nosidle - że jest to zerżnięty projekt innej firmy.
Między innymi za bezczelne ściaganie cudzych wzorów infanta nie lubimy...
A widziałaś datę rejestracji koleżanki marysieńki? Plus zobacz jakie posty już napisała np wczopraj - i twierdzi żechusty zna - tak czy nie marysieńko?
Uff, a już się przestraszyłam, kiedy przeczytałam wcześniejsze wypowiedzi... :duh:
Mnie się przydarzyło zaczynać od baby bag, to było wybawienie od noszenia płaczusia w rękach po 12 godzin - jaka byłam szczęśliwa, że dzieć wreszcie zasnął. :mrgreen:
Potwierdzam, że robią Cię w balona, niestety, a szczególnie chustoHOLICZKI... :)
Pomyśl nad nosidłem miękkim, jeśli w chuście już Wam niewygodnie... Nie byłam jakoś przekonana czy damy razem z Ludzikiem radę, ale sprawdza się. Na akurat tym forum jest dużo sugestii, co wybrać. Albo lepiej zapytaj tych najmądrzejszych guru forum. :applause:Może się ulitują...
Albo zapytaj forumowego szukaja, jak to już sugerowano.
temat zaliczenia: jak zrazić do siebie przynajmniej połowę forumek.
marysienka zaliczysz :thumbs up:
a poważnie brak słów...
tak tak masz rację! ale koleżance chciano w innym wątku pomocy udzielać - nie skorzystała, a ja przy okazji zerknęłam z ciekawości na datę rejestracji bo mi bardzo ta niechęć do pomocy nie dawała spokoju...
I w sumie napisałam, że infanta nie lubimy i za co - a konkretniej to napiszę tak:
nie, nie mam tego nosidła i nigdy pewnie nie poznam bo sama nie kupię. Marysienko a moze puścisz swój egzemplarz na testy? To poznam i wyrażę bardziej precyzyjną opinię. I postaram się o obiektywizm. Ale łatwo nie będzie...
ale zawsze możemy sobie polecane lektury poczytać,prawda?
http://www.chusty.info/forum/showthr...ht=#post632870
może załóż jeden zbiorczy wątek,napisz temat pracy zaliczeniowej albo która firma czy wydawnictwo cię opłaca-będzie szybciej i prościej.
http://i32.photobucket.com/albums/d1...the-Trolls.png
nie ma co się denerwować:)
tu nie ma zadanej złosciwości w tym pytaniu naprawde mam to nosidło i pytam?
To może jakies fotki w akcji?:ninja:
I sama zrecenzuj co Ci się podoba a co nie?
Bo ja coś czuję, że nikt kto to forum czyta (np od pół roku) nie ma (już) nic infanta...
Edit - i co dziewczęta, Jazzo w połogu, Meta w ciąży, anarchia kwitnie - a nie mówilam?? :roll:
to jest dziwne że na tym forum nie można swoich pogladów mieć bo odrazu ktoś na ciebie siądzie że jestes złą matką bo nie robisz tak jak inne to dziwne?