co widzi dziecko w wózku, a co - dziecko w chuście
tak, można to sobie wyobrazić, ale filmik jest dużo bardziej sugestywny :D
http://www.youtube.com/watch?v=zga_m...ayer_embedded#
Wersja do druku
co widzi dziecko w wózku, a co - dziecko w chuście
tak, można to sobie wyobrazić, ale filmik jest dużo bardziej sugestywny :D
http://www.youtube.com/watch?v=zga_m...ayer_embedded#
o masakra
dobrze ze odkąd Michał miał 3,5 tygdnia chodzilismy na spacery w chuscie
na szczescie w spacerowce juz troche więcej widać
he :) fajne :) muszę opanować plecaczki i przekonać do nich Synusia - dziecko noszone z przodu widzi jak sądzę dużo mniej...
:D
fajny filmik
odetchnęłam, że nie zakupiłam żadnych dyndających cudów do wózka ;)
dobrze ze nic mojej niuni nie dynda w wózku a pozatym moja nic z wózka nie widzi bo zasypia a i tak nie często ją wozimy
Dobre! A te dyndające zabawki to by mnie chyba wykończyły!:twisted:
Ps. wśród filmików na dole jest pokaz jak zapakować do oelastyka chyba czterolatka :omg:To ta mama przy kominku w niebieskich szortach
fantastyczny filmik!!!
REWELACJA!
czyli mam kolejny argument dlaczego nie używam wózka
super :)
genialny filmik!
a wózkowe zabawki- masakra....
film świetny, w sumie nigdy nie myślałam co widzi maluch jak leży w wózku.
za to myślałam na co jest wystawiony na tej wysokości-idealnie na rury wydechowe jak się spaceruje po mieście :/ to też znacznie daje do myślenia
Zajebisty!!
Tzn. ja zawsze bylam przekonana ze tak wlasnie jest i dlatego m.in nosze w chuscie ale bardzo sugestywne dla nieprzekonanych.
Zatłukłabym za te dyndające cusie, jakbym była dzieckiem w tym wózku to bym albo non-stop ryczała albo spała :D
Rewelacyjny filmik :D
fakt, bardzo sugestywny film :)
Bardzo dobra, poglądowa lekcja dla jeszcze niezdecydowanych :D
Oj, Asia nie wie, co traci :D Jeszcze w swoim krótkim życiu nie jeździła wózkiem :) Ale w chuście tez niewiele widzi, bo od razu usypia :)
no, ja juz dawno stwierdzilam ze dziecko w wozku to ma przechlapane, ciagle widzi tylko matke z daleka i kiepska zabawke oraz slonce a jak podrosnie- cudze dupska :)