-
Witam
Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum!
Trafiłam tu poprzez moją serdeczną znajomą ( której nicku nie znam, ale pewnie niedługo mi go napisze:)). Jestem mamą 3,5 letniego Michałka. Bycie mamą jest dla mnie dużym wyzwaniem, motywacją do rozwijania się i siłą napędową. Michał jest aktywnym, rozbrykanym przedszkolakiem. Gdy był młodszy namiętnie używaliśmy chusty, odkąd skończył 2 miesiące (wtedy je odkryłam) były u nas w stałym użyciu. Nie wyobrażam sobie już bez nich życia. Teraz nasza chusta jest w obiegu u innych maluchów ale jeśli kiedyś jeszcze będę mamą maluszka to zapewne znów będę z wielką radością ich używać.
Poza byciem mamą jestem związana z dziećmi ( w różnym wieku) zawodowo. Lubię piec chleb, gotować, czytać i słuchać muzyki. Po domu razem z Michałem biegają dwie kocice i tchórzofretka.
Pozdrawiam serdecznie!
D&M
-
-
Witaj!Ha!Na tym forum działają takie fluidy,że kto wie może nowych chuścioszek się szybo pojawi:-)
-
-
Witamy Was wszystkich :mrgreen:
-
Witaj!!! Rozgość sie!A co do tych fluidów ,to prawda....Ostatnio jest wysyp bliżniaków...
-
-
Witaj :D
A jaki chleb pieczesz? I w jakim piecu? Taki mały OT :D
-
Dziękuję Wam za ciepłe przywitanie.
Już spytałam o nick...przywiodła mnie tu Basik11 :)
MamoAnielki- piekę różne chleby, głównie na zakwasie- żytnie, orkiszowe czasem z mieszanek. Cały czas się uczę ale bardzo to lubię.
Cieszę się, że forum ma dobre fluidy bo akurat zaczynamy starania o rodzeństwo dla Michałka.
Pozdrawiam i Wesołych Świąt!
-
Witaj :)
Fajnie że do Nas trafiłas i witaj w domu ;)
-
Witam serdecznie:hello::hello:
-
-
-
-
Tchórzofretka? Łał... witam! :)
-
Tak...tchórzofretka :) Dziękuję Wam za powitanie!
-
To to owocnego starania i forumowania! :)
-
-
-