-
Witam
Witam wszystkie chustomamy!
Chustowaniem zarazilam sie w dosc nietypowy sposob, mianowicie na poczatku ciazy dostalam chuste, od znajomej, mieszkajacej dosc daleko- (dlatego nie widzialam jak sie wiaze i jak wyglada maluch w chuscie). Po tym prezencie zaczelam szukac informacji co to wogole jest ta chusta. Z poczatku troche sie balam, wiec zaczelismy chustowac jak mala miala 2 miesiace i chyba juz nie przestaniemy :)
-
Witaj :hey: Super że coraz więcej 'mądrych' prezentów dostają ciężarne ;) Ja też jakoś przestać nosić nie mogę....A forum wciąga bardzo, nie tylko w chusty ;)
-
Ech, ja też pierwszą dostałam w prezencie. Moje psiapsiółki stwierdziły, że muszę nosić, zrobiły zrzutę i kupiły. A ja podłapałam bakcyla..
Choć sama jestem nowa-:hello:
-
Witam:hello::hello: Fajny dostałaś prezent.
Szkoda, że o mnie tak nikt nie pomyślał.:ninja:
-
Bardzo fajny :) zwłaszcza, ze gdyby nie ten prezent to pewnie bym w chuscie nie nosila. A jak chusta juz byla w domu to mozna bylo sprobowac i uznac ze to jest TO.
-
Witaj serdecznie!!!
Och! co za wspaniały prezent. Je chyba zacznę coś wspominać przyjaciołom i rodzinie, to może przy następnym potomku... ;)
-
-
Witamy na forum! Czuj się jak u siebie!
-
-
Witaj!No to się noście intensywnie,bo jak dzieć się mobilny zrobi,to sam z chusty nawieje:-)
-
:hello::hello::hello::hello: