-
Nowa nienowa
Witam wszystkie forumowiczki, chustofanki, chustoforyczki, fanki naturalnego pieluchowania i pozostałych :-)
Już chwilkę jestem na forum, ale dopiero mnie natknęło by coś napisac na przywitanie.:rolleyes:
Wczoraj kiedy byłam z moja 2-miesięczną córką u ortopedy wywołałam okrzyki zachwytu u Pani doktor, a raczej nie ja, a pielucha mojej Hani (miała na sobie bawełnianą formowanke z otulaczem mojej produkcji). Wyszłam dowartościowana, bo do tej pory, większość na naturalne pieluchowanie i moje opowieści o formowankach, kieszonkach, all in one, reagowała z lekkim uśmiechem na twarzy lub dziwnie patrzyła.
Ciekawa jestem jak Pani doktor zareaguje jak zaniosę Hanię następnym razem w chuście............
Pozdrawiam wszystkich:D
-
Wtaj mamoHani!!!
Gratuluję talentów krawieckich i szerzenia ideii:thumbs up:
-
:hello::hello: Witaj. Pewnie na widok chusty to pęknie z zachwytu (oby:roll:).
-
-
Witaj! :D Oby Pani doktor nie próbowała ci wmówić, że chusta niezdrowa na bioderka... :ninja:
-
Witaj!Będzie dobrze i z chustą:-)
-
Witaj:)
Jak mądra pani doktor, to będzie zadowolona.
DZiś byłam z Anielką na szczepieniu i pediatra z panią pielęgniarką zachwyciły się chustą, stwierdziły, ze to baardzo dobry pomysł :D
Życzę powodzenia:D
-
WITAJ! u nas pediarta specjalnie nic nie mówił, ale tez nie krytykował, za to na bioderka i tak kazał na noc pieluchować... fajnie, że są jeszcze lekarze, którzy doceniaja Wasze starania :)
-
Też byłam zaskoczona, ale i zadowolona, że ktoś kto zna się na zdrowiu mnie popiera :-) Doczekamy się jeszcze czasów, że to pampersy będą jakimś dziwactwem zobaczycie dziewczyny :-)
-
-
-
witaJ :) nasz ortopeda bardzo pochwalił nas w chuście :)
-