co byście polecały na plecaczek?zwłaszcza dla starszaka (ale na razie i tak lekki 11kg). a może coś zupełnie innego?
Wersja do druku
co byście polecały na plecaczek?zwłaszcza dla starszaka (ale na razie i tak lekki 11kg). a może coś zupełnie innego?
lana, zdecydowanie z tych dwóch.
poza tym z dostępnych chust, a nie jakichś unikatów i biorąc pod uwagę zbliżające się lato: konopie didymosa,len natur didymosa (natur bo te limity to kicha).
zdecydowanie lana. nośna jak sam szmatan ;)
zdecydowanie Lana :)
od kiedy przyszła do mnie Lana Leoś leży i się kurzy
ja tez lane bym wybrala :) a do tego len natur didkowy, konopie didkowe, neobulle :)
Lana oprocz tego, ze nosna to o wiele szersza od leosia a szerokosc przy plecakowaniu starszaka sie przydaje :-)
Acha ostatnio kupilam tez len naur ze standatrowej oferty i on jest szerszy niz leos (dotychczasowe moje didki mialy mniej niz 70cm) a te pare cm mi naprawde robi duza roznice....
a jak z Lana latem? nie usmażymy sie?
Leon jest nośny i bardziej przewiewny, Lana zdecydowanie nośniejsza ale i grubsza.
Lnów nie lubię i jako była posiadaczka leona i obecna lany na lato wolałabym leona, albo Lanę niemiecką bo one cieńsze są!
podpisuję się pod Laną
aha, dzięki. bo myślę nad kupnem jednej krótkiej Lany, która tu od dawna wisiała (w paski) a nad jakimś Leo (np Natur)