-
takiego plecaka nie widziały najstarsze wyjadaczki chustowe
-
:ninja:dobry patent...i po co ja się tych wszystkich wiązań uczę, po co tyl kasy na chusty wydaję, na co to wszystko? :twisted: idę szukać ... plecaka ...
ot. - mucha, będę na koncercie Twojego zespołu w Poznaniu! :)
-
-
:lool:
Mucho, w rózny sposob radza sobie rodzice nie znajacy chust ;)
http://images44.fotosik.pl/270/9d4468bb8c666ec8.jpg
-
a propos USA to w Angorze jest info prosto z tamtejszej Akademii Pediatrii pełnej sławnych naukowców,że:
HOT-DOGI ZABIJAJĄ!!!!
i nie myślcie o cholesterolu i musztardowej otyłości,nie nie...
amerykańskie dzieci po prostu dławią się parówkami
naukowcy postulują zmianę kształtu parówek i uczulają rodziców na niebezpieczeństwa grożące ich pociechom ze strony morderczych budek hotdogowych...
-
i przytulanka sie zmiesci i kocyk i pewnie kilka konserw tez
-
pomysł przedni....Rzeczywiście po co ja te chusty kupuję.....
-
jak im tam tylko wygodnie, to niech sie nawet nosza na gumkach z majtek ;)
-
wprawdzie zdjec nie mam, ale moj m. nasza Tyske nosil bardzo ekologocznie - w papierowej torbie Ikea:hide: na szczescie tylko po domu
-
Cytat:
Zamieszczone przez
truscaffka
ot. - mucha, będę na koncercie Twojego zespołu w Poznaniu! :)
no to do zobaczenia!
czy będziesz mieć jakiś znak rozpoznawczy? np wilka truskawkę na wyhaftowaną na sweterku ? ;)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
mucha
no to do zobaczenia!
czy będziesz mieć jakiś znak rozpoznawczy? np wilka truskawkę na wyhaftowaną na sweterku ? ;)
Mucha, truskaffka Cie obrzuci truskaffkami.....Aaaaa sa sa sa sa sa sa.....
A plecak......Nie wiemz czego WY sie ludziecieszycie. na zdjeciu ewidentnie widac, ze ten człowiek dopiero co przybył na wypoczynek do górskiego miasteczka. Absolutnie nie zdaje sobie sprawy z tego, ze jego (nieslubny z resztą) syn - JEST z NIM;). Potwierdza to puszczone do nas przez dziecko oczko;)
-
:D
kazdy sposob jest dobry, co by sobie zycie ulatwic i chwile spokoju zyskac ;P
-
Cytat:
Zamieszczone przez
mucha
no to do zobaczenia!
truskawkę nie, ale będę chustą kręcić młynki w powietrzu ... to zamiast pomponów będzie :) i jak sie mój M. zgodzi, zrobię mu turban na głowie (aczkolwiek raczej się nie zgodzi, będzie się bał, że go studentasy zobaczą...no, chyba, że go spoję czymś wyskokowym :ninja: )
-
Cytat:
Zamieszczone przez
magda1980
a propos USA to w Angorze jest info prosto z tamtejszej Akademii Pediatrii pełnej sławnych naukowców,że:
HOT-DOGI ZABIJAJĄ!!!!
naukowcy postulują zmianę kształtu parówek i uczulają rodziców na niebezpieczeństwa grożące ich pociechom ze strony morderczych budek hotdogowych...
Kontynuując OT na temat USA - na motylkach do pływania mam ostrzeżenia. I po angielsku są dwie wersje : GB - jedno zdanie; USA - kilkanaście zdań, łącznie z "nie połykać" :duh:
-
-
mój ojciec mnie tak nosił..
-
jak się nie ma co się lubi... ;) i tak to lepsze niż wózek i wisiadło.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Aga
i żyjesz :D i zdrowa jestes zapewne też... wiec nie ma sie co śmiać
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Aga
Czyli się sprawdza. :D I oto chodzi:thumbs up:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
magda1980
HOT-DOGI ZABIJAJĄ!!!!
Tak na to patrząc, jest niewiele rzeczy, którymi się nie można zabić.