-
Witam :-)
Witam się ślicznie :-) Jestem mamą półtorarocznej córci i spodziewam się w czerwcu synka :-) Z córcią probowałam chustować, jednak zostalam źle pokierowana w stronę bebelulu i -zniechęcona- zraziłam się do chust. Przy drugiej ciąży postanowiłam spróbować jednak jeszcze raz, okazało się przy okazji że Aneczka organizuje spotkanie chustowe w pobliskim mieści i... właśnie czekam na pierwszą, prawdziwą chustę :-) I wydaje mi się, że będę w stanie ją zawiązać, bo Dziewczyny z klubu Kangura na pewno mi pomogą :-)
To tyle, mieszkam pod Bydgoszczą i mam na imię Asia :-)
Pozdrawiam!
-
:hello:
witaj! miego chustowania!
-
Witaj i powodzenia! Z prawdziwą tkaną chustą na pewno chustowanie się uda i przeniesie Wam wiele radości :)
-
witaj, miłej przygody chustowej. W środę wybieram się "pod" Bydgoszcz by zachustować córkę mojej kuzynki ;)
-
Hej!
Fajnie że do nas dotarłaś!
-
Witaj! Nie zrażaj się!Będzie fajnie:-)
-
witaj, ja akurat jestem miłośniczką bebelulu (oczywiscie mam na mysli chuste tkana rapalu-skrzywienie takie):-) ale wiadomo,że każdy musi dopasowac sobie chustę. Na pewno znajdziesz tu swoje przeznaczenie:-)
-
Witaj, niezmiernie się cieszę z Twojej obecności :mrgreen:.
Mam nadzieję, że udało mi się chociaż odrobinę zaszczepić w Tobie bakcyla chustowego :thumbs up:.
Jeśli będziesz chciała spotkać się, daj znać.
Pozdrawiam przeserdecznie!!!
-
:hello::hello:Witaj!!!!!!!!
-
Dziękuję za tak miłe przyjęcie :-) Cieszę się niezmiernie, że wkrótce dołączę do grona "praktykujących" chustomam :-)
Aneczko, ta chusta, o której rozmawiałyśmy, już prawdopodobnie się do mnie wybiera, więc mam nadzieję,że w kwietniu będę mogła wziąć ją ze sobą na spotkanie, a także jak dobrze pójdzie będzie mój mąż i córcia :-)
Pozdrawiam Was serdecznie!!
-
-
Witaj! :D Fajnie, że dałaś sobie drugą szansę. Myślę, że tym razem skorzystasz po stokroć i będziesz miała niesamowitą frajdę z chustonoszenia :D
-
-
Witam :hello::hello:też spod Bydgoszczy :)
-
Witaj Asiu :hello: miłego chustowania