Super pieluszki, super kontakt no i przemiła osoba - polecam gorąco :thumbs up:
Wersja do druku
Super pieluszki, super kontakt no i przemiła osoba - polecam gorąco :thumbs up:
Świetne pieluszki i świetny sprzedawca :)
podpisuje sie rekami i nogami:):)
ja jestem pod wrażeniem działań Yetty, piekne materiały, profesjonalnie uszyte, starannie zapakowane do wysyłki, kontakt z Yettą suuper-chociaż czasem trzeba poczekac chwile na odpowiedz,rzeczowo i konkretnie;) polecam z czystym sumieniem;)
Potwierdzam, kontakt super, wysyłka również. To najładniejsze pieluszki, jakie u nas gościły :) Kolejne także kupię u Yetty.
też swojego czasu kupiliśmy kilka kieszonek.
Fajnie uszyte, ładniusie-chyba najładniejsze w jakie Młody sikał ;-)
Kontakt doskonały, wszystko szybko uszyte i wysłane.
Po prostu ideał :-)
:thumbs up: Pełen profesjonalizm!
Prześliczne pieluszki, bardzo dobrze uszyte.
Miły kontakt.
Szybka przesyłka.
świetnie uszyte, sliczne bardzo profesjonalne podejście - szybka przesyłka - czasem trzeba poczekać na uszycie pieluszek, dlatego proponuję zamawiać wczęsniej, by z nóżki na nóżkę nie przestępować....chociaż Yetka ma zawsze coś gotowego uszytego co można nabyć od ręki
Jestem zachwycona!!
Fantastyczne materiały, świetnie uszyte pieluszki. Yettka ma złote ręce, a do tego profesjonalne podejście i jest przemiłą osobą.
Szczerze polecam!!
I jestem przekonana, że to początek naszej owocnej współpracy;)
gorąco polecam.
Pieluszki wykonane bardzo profesjonalnie, a nawet lepiej. Świetne materiały i perfekcyjne wykonanie. A kontakt pierwsza klasa.
Nic tylko chwalić i polecać!:)
Też gorąco polecam:thumbs up:
Pieluszki od Yetty,to były jedne z pierwszych,jakie w ogóle kupiłam.
Zgadzam się z dziewczynami-miły kontakt,profesjonalizm,staranność wykonania,szybka przesyłka.
Za całokształt brawo :applause:
Niczego nowego nie napiszę: pieluszki REWELACJA!, kontakt DOSKONAŁY! Polecam yettę z czystym sumieniem.
zdecydowanie zostałam babyettofilką ;) super jakość, piękne kolory, przemiły kontakt, gorąco polecam
Yetto droga! Uderzaj na rynki światowe, Twoje pieluszki są absolutnie bezkonkurencyjne! Przecudne, świetnie skrojone, mięciutkie. Formowanka bambusowa nie dość że wytrzymała prawie całą noc, to w dodatku polarek rano był suchy (co się nam nie zdarzyło do tej pory w żadnej pieluszce). Kontakt znakomity. Polecam wszystkim i na pewno będę wracać! :)
I och i ach!!!!! Cudne pieluchy - dzięki nim zakochałam się w wielorazowym pieluchowaniu
A interesy z Yettą to sama przyjemność:) Cierpliwa, uczciwa, uczynna i przesympatyczna!
Czekam na nowe wzory i zamawiam kolejne pieluchy:D
piluchy cudo, spisują sie swietnie, schną rewelacyjnie, zrobione lepiej niz sklepowe, wyglądają przeuroczo, kontakt super i jeszcze cudny milusi gratisik :)
Pieluchę mamy jedną- :thumbs up:
Ale wielkie podziękowania za woreczek w żabki szyty na zamówienie,którym zawracałam głowę8-) szybka realizacja i wysyłka, woreczek rewelacyjny, żabki śliczne:applause: