-
Witam wszystkich :))
Witam wszystkich!!!
Od jakiegoś czasu przeglądam forum, ale teraz z przekonaniem się witam :)
z przekonaniem - ponieważ chustowanie spodobało mi się już w ciąży, byłam na spotkaniu i na nim dziewczyny mnie zachwyciły swoimi dziećmi i przekonały, że to nie jest trudne i warto... jednak nie byłam pewna, czy moje dziecię (znajdujące się wówczas w brzuchu) będzie chciało i czy będę mogła z nim chodzić w chuście :)
a dziś już wiem :) Marysia ma 17 dni i narazie tylko po domku, ale lubi siedzieć w chuście u mamy :)) z czego jestem niezmiernie zadowolona :)
teraz tylko zostało mi spróbowanie wyjścia z małą na spacer - ale nie wiem, czy pod kurtkę się obie zmieścimy :) to jeszcze muszę przemyśleć ;) ale będę myśleć bo wózka już mam dość ;))
jeszcze raz Witam ;))
-
witaj :) Cieszę się, że Ci się podabało i że po spotkaniu tylko się utwierdziłaś w przekonaniu, ze noszenie jest fajne :)
-
Witaj :hey: super że przekonałaś córę do noszenia ;) A pogoda niebawem będzie coraz ładniejsza to i na spacerki łatwiej będzie śmigać :)
-
:welcome:
witaj! bedziecie mialy duzo radosci z bliskosci :)
-
Hej :)
Fajnie że byłaś już na spotkaniu i wpadnij na jakieś następne :)
-
Witaj :D fajnie, że jest nas coraz więcej w Pyrlandii :lool:
-
Witam :)
i ciut zazdraszczam takiej kruszynki do noszenia :P
przed Wami wiele długich miesięcy w chuście. Cuuudownie!
-
:hey:
Poznaniankę wita była wielkopolanka
niech Wam się dobrze nosi!
-
Witam!!! Ja tez po jakis dwóch tygodniach miałam dość wózka i teraz wisi na ebay.....
Miłego noszenia życzę!
-
Witaj :hello: miłego noszenia :D
-
Witaj!Ale Ci zazdroszczę,że masz tyle wspomagaczek w Poznaniu:thumbs up:
-
Dzięki wszystkim :)
Na spotkanie zawitam na pewno ;)
-
to sie na pewno spotkamy, bo też chetnie przyjde na jeszcze któreś spotkanie... no i fajnie bedzie zobaczyc Marysie juz po drugiej stronie brzucha :)
-
witamy!!! i milego noszenia maluszka:)
-
Świetnie, zatem witamy oficjalnie i zapraszamy na kolejen spotkania :)
-
Witamy
ja też nowa i cieszę się, że idea się rozsiewa - powodzenia i zdrowia dla całej Rodzinki
-
-
Witaj!!!!! Miło Cię widzieć!
-
:welcome:
Wiosna za pasem a przed Wami całe mnóstwo cudownych spacerów. Noś, przytulaj i łap te chwile, są bezcenne :D
-
:) mogę się pochwalić, że pierwszy spacer za nami :)) w chuście :))
co prawda:
- w swoją kurtkę - ciążową nie weszłam, ale w sweter i kurtkę męża tak :))
- spacerowałyśmy tylko poł godziny, bo na swoją głowę czapki nie założyłam, a w lasku jednak jeszcze zima ;)
no i czułam się śmiesznie w kurtce na małej - aleee było super :D a ona do tej pory śpi po marszobiegu, który jej zafundowałam :)
już nie mogę się doczekać wiosny!!!