Wszystko czyste i w stanie jak zostało opisane . Generalnie chusty , pieluszki bardzo zadbane :)
Wersja do druku
Wszystko czyste i w stanie jak zostało opisane . Generalnie chusty , pieluszki bardzo zadbane :)
Super sprzedawca, polecam :)
:D Ja też polecam.
Pieluszka była zgodna z opisem.
Miły kontakt
polecam w obie strony i jako sprzedawca i kupujacy :)
bardzo polecam, super kontakt i organizacja przekazania nosidła, nosidło w super stanie :)
ja także polecam:)
Ja dołączam do polecających! Cierpliwie odpowiada na maile, szybciutko wysłała chustę, świetną chustę :) Dziękuję :)
dołączam się do pochwał :) kupiłam piękne, zadbane motyle didkowe za które bardzo dziękuję :)
I ja polecam, po wymiance forumowej jestem bardzo zadowolona, świetne rzeczy i ekspresowa wysyłka :)
Zakupy super.
Oprócz tego Atelka zupełnie bezinteresownie pożyczała mi chustę, w której był chrzczony mój maluch - dzięki wielkie!!! (a chusta była cudna)
Transakcją z Atelą zadebiutowałam na forum. Było emocjonująco:-), a upolowane wtedy nosidło jest do dziś ozdobą mojej kolekcyjki. Potem kupowałam od Ateli pieluszki i wielokrotnie wymieniałyśmy się różnymi dobrami. Wszystko było w świetnym stanie, czyściutkie, pachnące, bardzo zadbane. To jedna z moich ulubionych partnerek w chustowo-pieluchowo-wymiankowym biznesiku:-)
też zaczęłam od debiutu z tą panią - wszystko super :)dziękuję :)
Bardzo polecam :) Kupiłam Indio Puder Seide od Atelki i jestem bardzo zadowolona :) Przesyłka szybka, chusta bardzo dobrze zabezpieczona i oczywiście w świetnym stanie. Ma się ochotę na więcej :D
dzięki :)
"nie ważne jak piszą, ważne że piszą" ;)
Kupiłam od atelki co najmniej 2 chusty... sprzedałam też :)
Zawsze super kontakt:kiss:
jedną kupiłam na pewno :) a nie wiem czy nie więcej ;) i wszystko było w jak najlepszym porządku :)
świetna wymianka, najlepsza jakość :)
wymieniałam sie z atelką i kupowałam od niej pieluszki tyle razy, że cieżko zliczyć. Wszystko zadbane, świetnie opisane, szynka wysyłka, długo mogłabym się rozwodzić nad zaletami i pisać achy i ochy
Jesteśmy z Atelką w nieustannym niemalże kotle wymianek tudzież zakupów:) Wszystko cudnie, nawet pod pracę mi rzeczy przynosiła kobieta z dwójką dzieci przy sobie!
Dołączam do pozytywnych komentarzy - "transakcja" (bo to było w dziale oddam ;) ) dla mnie bardzo udana, rzeczy czyste, w bardzo dobrym stanie. Dziękuję i polecam się na przyszłość:mrgreen: