-
Witam :)
Witajcie kobitki,
jestem mamą 6 miesięcznego Filipa i o noszeniu w chustach dowiedziałam się jakoś 2 miesiące temu, chciałam odrazy kupić, ale rodzina mnie odwiodła od tego pomysły a ja głupia posłuchałam:duh: ale teraz trafiłam na wasze forum (szukając odpowiedniej chusty - jednak) i jeszcze bardziej utwierdziłyście mnie w przekonaniu, że dobrze robię:D teraz tylko czekam, aż moja wypatrzona chusta znudzi się komuś i będzie chciał mi ją odsprzedać:lol:
Wasze forum jest świetne i jest tu tyle cennych informacji, że od 3 dni tylko siedzę przy kompie i czytam:komp:
pozdrawiam
Gosia
-
-
Cześć!
Ja po pierwszej wizycie na forum przesiadywałam tu całe noce chyba przez tydzień
A o jakiej chuście marzysz?
-
Witaj kam.xt - storchenwiege anna:D to jest to co wybierałam przez dobre pare dni, ale chciałam używaną i tu jest problem, bo chyba nikt nie ma takiej na sprzedaż....:-(
-
Witaj
Szukaj może się akurat znajdzie
-
-
Witaj! A może kup coś innego i już zacznij nosić,bo szkoda czasu;-) ,a Annę kupisz, gdy upolujesz?
-
kulka 37 i chyba muszę tak zrobić;-) bo tak to mogę się nie doczekać...
-
-
Witaj ! powodzenia w chustowaniu ;-)
-
Witaj :welcome: i na przyszłość nie słuchaj rodzinki jeśli chodzi o chusty :roll: nie ma nic cudowniejszego od bliskości i poczucia bezpieczeństwa, które możesz dać swojemu synkowi! Miłego noszenia :P
-
Witam i życzą zdobywania kręgów wtajemniczenia ;)
-
Dzięki za miłe przywitanie ;-)
-