Od około tygodnia przestała mi działac funkcja automatycznego logowania i choć zaznaczam, że chcę, żeby system zapamiętał hasło na moim komputarze, za każdym razem muszę się logować od nowa. Przedtem tak nie było. Jak to ustawić?
Wersja do druku
Od około tygodnia przestała mi działac funkcja automatycznego logowania i choć zaznaczam, że chcę, żeby system zapamiętał hasło na moim komputarze, za każdym razem muszę się logować od nowa. Przedtem tak nie było. Jak to ustawić?
Tak samo mam i myslałam, że to tylko u mnie tak sie dzieje, ale widzę, że nie. Też pytam: Jak robić, żeby się automatycznie logowało???? Też zaznaczam opcje automatycznego zaznaczania i nic nie pomaga.
u mnie od kilku dni tak jest, strasznie to wkurza :evil:
tez tak mam
pogotowie techniczne pomocy :!:
I ja. Da się coś z tym zrobić, bo okropnie mnie wkurza to logowanie co chwilę?
he he "co chwilę", spodobało mi się to :lol:
To widocznie nie tylko mój komputer ma problem :)
to problem z kompem, nie z forum
ciasteczka trzeba wyczyscic, to pomaga na wiekoszc dziwnych problemow :)
A jak to zrobić? :?
Jakie ciasteczka???
włazicie w internet explorer,na górze jest "narzędzia" , wchodzicie w to, tam wybieracie opcje internetowe i dalej "usuń pliki cookies" i już. cookies-wiadomo ciasteczka.
Magda - dzięki, wyczyściłam i zobaczymy, czy pomoże.
U mnie pomogło :)
zobaczę czy u mnie pomoże?
U mnie też pomogło, tylko przestała mi też wchdzić strona główna Lillipye - miałam ustawiony suwaczek...muszę sobie przypomnieć, jak to się ustawiało.
U mnie też pomogło usunięcie ciasteczek :high: - dzięki Magda1980 :mighty:
Podnoszę - u mnie wyczyszczenie ciasteczek nie pomogło, zrestartowałam kompa i dalej :mad
Ustawiłam sobie pamiętanie hasła w mozilli ale nie do końca o to mi chodzi,żeby się mój login wyświetlał i kropki w miejscu hasła... bo jak się wylogowuję to to dalej się hasło i login podpowiada, a chciałabym, żeby mój cudowny komputer pamietał hasło i nei wylogowywał mnie dopóki się sama nie wyloguję w celu udostępnienia go innym - no wiecie, wolałabym, żeby ten ktoś nie widział moich loginów i długości hasła.
:help:
przepraszam za OT ale DonKaczko jakże miło mi Cie znów widzieć:) choć pewnie mnie nie kojarzysz;)