na dwójce teraz
Wersja do druku
na dwójce teraz
Właśnie oglądam i miałam pisać, że chyba jakieś dziewczyny z forum występują :)
no właśnie kto to? przyznać sie?
ale fajnie :applause:
aż sobie włączyłam :thumbs up:
Fajne :)
aha ta blond kobietka to ewa z pieluszkarni
tak tak
to nasza Ewcia z pieluszkarni ;)
Także oglądałam i występ mi się bardzo spodobał - naturalnie, z uśmiechem. Szkoda tylko, że M.R. pokazała do kamery tak mało pieluszek.
Zabrakło mi przedstawienia kombinacji - formowanki, otulacze, kieszonki, AIO. Cóż, czas antenowy jest bezcenny, a wiadomo - o pieluszkach jak i o chustach można duużo mówić.
Gdyby pokazali za dużo w tak krótkim czasie mogliby zniechęcić, że zbyt skomplikowane. A jak się ktoś zainteresuje to już sam wsiąknie w temat:ninja:
A to już nie pierwszy występ Ewy w TV:-) Pamietam jak kiedyś była chyba w DD TVN z dziećmi:-) I mieli wtedy z sobą misia w pieluszce.
Ja się wtedy dopiero tematem zaczynałam interesować (jeszcze w ciąży nie byłam, ale planowałam). Oj jak mnie te pieluchy urzekły:-) Już wtedy wiedziałam, że muszę je mieć:-)
Moim zdaniem też dobrze, że nie za dużo pokazali, bo to może odstraszyć. Ja sama się na początku gubiłam co z czym:-)
ja to spie o tej porze
ale moja mama ogladala i zdała mi relacje :)
Ja trafiłam przypadkiem i myslę, że fajnie wyszło :)
Ja te z widziałam ;)
Fajnie to wszystko wyszło
Szkoda tylko że mój chłopaczysko nie chciał się z nimi zaprzyjaźnić...
Próbowaliśmy wielo przez jakiś czas - w lato i Młody tak kombinował żeby je ściągnąć aż się udało ;(
je nie widziałam, podrzućcie jakiś link, błagam
sprawdzałam , jeszcze nie ma .
Już jest można oglądać :)
http://www.tvp.pl/styl-zycia/magazyn...-mamy-pieluchy
ja nie widziałam (obejrzę po południu jak mi M brakującą wtyczkę zainstaluje)
ale obejrzała moja teściowa - baaaardzo jej się podobało :))
Obejrzałam. (Bydzia, ja nie miałam wtyczki na Firefoksie ale na Explorerze poszło).
Suuuper to wszystko wyszło, tak naturalnie. I prowadzący też fajnie podeszli do sprawy.
Bardzo mi się podobało.