-
powitania z Poznania!
Witajcie!
Wasze forum przeglądamy z mężem już od jakiegoś czasu, a to w poszukiwaniu porad o chustach, a to na pieluszkach wielorazowych siedzimy (a większosć część czasu to na bazarkach:mrgreen:)...
Nasz pierworodny pojawi się na świecie niedługo
(a planujemy poród domowy:D), ale chusta już dla niego zamówiona, na pierwszy rzut elastyk Moby Wrap... a później będziemy szukać dalej tkanej (takiej na wiosenkę, lato już)
oj, kopalnia wiedzy na tym forum i kopalnia przepięknych bazarkowych chust i pieluszek! będziemy korzystać!!!
:hello:
-
witajcie :hello:
czujcie się tutaj jak u siebie w domu :)
-
witam poznanienkę :hello: i od razu zapraszam na comiesięczne spotkania poznańskich chustowych mam do IMD i do Cafe Bocian - poradzimy w wyborze chust, pomożemy w wiązaniach, pomcasz sobie różne tkane i inne chusty i nosidła :)
(więcej o tym w zakładce o warsztatach i spotkaniach)
witaj raz jeszcze :)
-
Witaj!Fajnie,że oboje oswajacie temat!Też miałam na początek moby i byłam bardzo zadowolona!:hello:
-
-
Witaj!
widać, ze jesteś dobrze przygotowana do tematu :thumbs up:
i super sygnaturka:applause: muszę zapamiętać...
Pozdrawiam Poznań i fortunę w stajence pegaza, mniam:mrgreen:
-
Witajcie na forum :hello::hello::hello:
-
Hej witam i zapraszam na spotkania :)
-
:welcome:witajcie i powodzenia:thumbs up:
-
i ja witam POznaniaków! :) Też zaczynałam od Moby Wrapa.
trzymam kciuki za szczęśliwy poród.
do zobaczenia na spotkaniach i ulicach Poznania.
-
-
Cześć, witaj:) a raczej witajcie skoro m. też podczytuje:D
-
-
-
-
-
witacie!
Zazdroszczę zaangażowania męża w dzidziowe tematy :)
-
-
Witam poznańską trój-paczkę :P Też zaczynałam od Mobka i właśnie na dniach przerzuciłam się na pierwszą tkaną (nati) - póki co jestem zadowolona. Szczęśliwego i szybkiego porodu i mam nadziję - do zobaczenia na jakimś spotkaniu chustowym :P
-