-
Oszalałam dla chusty :)
Witam :D
Jestem mama dwoch dziewczynek. Julki i Joasi.
Julka to juz duza panna - za trzy tygodnie skonczy 5 lat. Niestety chusty juz na sobie nie pozna, a ja bardzo zaluje ze 5 lat temu nie wiedzialam ze cos takiego istnieje.
Za to Joanna to mala panna - ma ponad 5 tygodni. Ona juz poznala jak przyjemnie jest siedziec w chuscie :D
Jak bylam w ciazy to wpadlam do kolezanki po ciuszki po jej coreczce. Od samego wejscia do niej do domu zaczela mi mowic, ze bardzo poleca chusty itp.itd. Jak zobaczylam jak sie mota w trybie ekspresowym i jak mala byla szczesliwa bedac przy mamie to doslownie oszalalam i wiedzialam, ze tez tak bede robic.
Zakupilam elastyczna LennyLamb (taka jak ma ona), bo pojecia o chustach nie mialam, a ta jak widac sie sprawdzala u kumpeli.
No, ale na tym poziomie moja wiedza sie konczy, wiec postanowilam sie tu zalogowac i czegos od Was poduczyc:D
-
Witaj :) Pomorze rośnie w siłę :)
-
Witaj:hello:
No czytania to tu jest sporo a od nadmiaru chust to dopiero oszaleć można:ninja:
Miłego pobytu :mrgreen:
-
:hello:Witaj. Tutaj to dopiero oszalejesz:D A ze wiekszość tez szalona, to jestes wśród swoich:lol:
-
Witaj:) Musze Cię uprzedzić, ze to dopiero początek szaleństwa jeśli z nami zostaniesz:applause:
-
Witaj!No teraz to dopiero zaczniesz szaleć!
-
hej
a ja mam kolezanke z Wejherowa :mrgreen:
-
cześć :)
trafiłaś w dobre miejsce, tu są ze trzy tysiące takich, co oszalały dla chusty :mrgreen:
-
-
No i oszalalam :lol: ale jak narazie z nadmiaru informacji:lol:
-
witaj :) a my sasiadki jestesmy:)
-
Witam znad morza :hello: zajrzyj do działu Warsztaty
-
hej!!!:hello:
A ja byłam w Wejherowie na kolonii:mrgreen:
-
witamy:) pomoc forumek jest na początku nieoceniona - ja też się tutaj uczyłam, i nadal uczę:)
-
To prawda - można oszaleć i co gorsza mój szmaciany obłęd nieprzytomnie wzrasta :hide:.
Ale jest on niezwykle miły :thumbs up:.
Witaj serdecznie!!!
-
Forum wciąga, och wciąga.
Jestem tu chyba ze trzy miesiące dopiero. Pierwszy to przyswajanie nadmiaru informacji:)
I jak cię pochłonie temat chustowy to napewno na jednej chuście nie poprzestaniesz. Mi się marzy zakup jeszcze 4 chust i jedno MT. Moze do wiosny się wyrobię:roll:
-
denerwujące dobre rady
Witaj! Jestem tu od niedawna a już mam za sobą 4 nieprzespane noce:D
uważaj!-uprzedzam zanim się wciągniesz:p
ps.z własnego doświadczenia-zanim założysz nowy wątek sprawdź wcześniej czy już takiego nie było-strasznie tu namieszałam:hide:
:hello:
-
dobrej nocy! (na forum):p
-
hej :hello:
a ja dwojke dzieci w wejherowie urodzilam :mrgreen: