-
Ujawniam się;)
Dzień dobry:)
Podczytuję Was potajemnie już jakieś pół roku, to chyba czas się ujawnić i przywitać.
Mam na imię Kasia i jestem mamą 5-miesięcznego Alexa. Mieszkamy w Krakowie.
Dzięki Wam udalo mi się wybrać pierwszego elastyka (świetna Lenny Lamb) i nauczyć się go wiązać. Niestety, przez ostatnie 2 miesiące miałam problemy z plecami i w związku z tym szlaban na noszenie. A teraz, kiedy już mogę znowu się motać, nadszedł czas na chustę tkaną, bo 8-kilowy brzdąc już nie bardzo chce współpracować z elastyczną, no i opada. A że ząbkuje, to noszenia domaga się przez większość czasu. Ale jako stworzenie potwornie niezdecydowane już widzę, że będę miała problem z wyborem chusty tkanej. Bo ich jest tyyyyyyyyyyyyle... :lol: Coś mi się zdaje, że w ciągu najbliższych kilku dni spędzę tu duuużo czasu :mrgreen:
Pozdrawiam :)
Kasia z Alexem
-
Heloł. Życie jest przewrotne. Ty mi powiedziałaś, że istnieją chusty, a ja Ci podpowiadam teraz jaką kupić ;)
-
:hello::hello: Witajcie Kasiu i Alexie! Udanego wybierania tej jedynej :) albo dwóch albo trzech hihi
-
Witaj :hello:
tu się zawsze spędza tyyyle czasu, nawet, kiedy nie trzeba wybierać chusty :lol:
-
:welcome:
duzo zdrowia dla pleckow zyczymy :)
-
-
cześć! witaj!
zdecydowanie - spędza się tu mnóstwo czasu nawet jak nie wolno kupić nowej chusty:D
powodzenia w wybieraniu:)
-
Witaj!Wybieraj do woli.Pomożemy!
Ps. opowiedz coś o swoim nicku:lol:
-
-
Cześć! I uważaj, bo jak zaczniesz szukać i wybierać to będziesz chciała kupić więcej niż możesz... :D (czasem pomaga tylko szlaban na oglądanie "sprzedam"...:cryy:)
-
-
-
Dzięki Wam wszystkim za ciepłe powitanie:)
Olik, naprawdę ja Ci powiedziałam, że istnieją chusty??:omg: Jakoś tego nie pamiętam:lol:
Ane, tylko skąd brać ten czas przy maluchu domagającym się niepodzielnej uwagi?;)
Kulka37, nick wziął się po prostu z jesiennych urodzin i zamiłowania do fantasy ;)
Jubu, o rety, faktycznie, "sprzedam"... zapomniałam że jest, lecę czytać :lol: Nie żebym mogła dużo kupić, dziura w budżecie jak stąd do zimbabwe, ale w czymś nosić trzeba :mrgreen:
-
Pamiętam jak dziś jak napisałaś, że będziesz dziecko nosić w chuście, a ja się spytałam co to ;)
-
oj jak miło!!!:hello::hello::hello::hello:
-