-
Leo Bordeaux [FOTY!]
jest piękna:beat:
dziś do mnie przyszła i jestem pod ogromnym wrażeniem Jej koloru, jest niesamowite to połączenie bordo z czarnym, do tego wzorek leo:thumbs up: świetny pomysł! Aż mi normalnie żal, ze mam tylko 3,6 tej szmatki a nie 4,6 albo najlepiej 5,2:ninja:
jest taka..hm..szlachetna...
zdjęcia dodam jutro, jak zrobię w świetle dziennym.
-
-
Cudownie się prezentuje :thumbs up:
-
piękna jest! też mnie urzekła!
-
Naprawdę ładna. Pierwszy leoś, który mi się bardzo podoba. Przypomina trochę Jima.
-
faktycznie sliczna, bardzo mi sie podoba. jakos wczesniej nie zauwazylam, ze wzor jest taki wyrazny
-
o kurcze świetna :applause:
-
co prawda nie widziałam na żywo green ani cafe, ale to jest chyba najpiękniejszy leoś. Cudnie się mieni!
-
ale kontraścik! :omg: cudo!
chciałabym żeby ktoś jeszcze takie cudne fotki strzelił cafe, żebym się potem mogła truć po nocach, cafe czy bordo, bordo, czy cafe :p
-
beda dzis po poludniu :) zrobie burgund cafe oddzielnie i razem i wrzuce w watku sprzedawcow :)
-
Auuuuu, jaka piękna. Kolejna do listy "a może kiedyś ...";-)
-
Matko, jaka elegancka :szok: Jest piękna i niesamowita.
-
Czekam na fotki Cafe:jump:
-
Piękna! I fakt - taka jimowata w odbiorze, ale przez to, że z bliska widać wyraźnie wzór chyba bardziej mi się podoba od jima.
-
Piekna! Widzialam na zywo u Ani.
-
Może mój monitor przkłamuje ale patrze na moje Bordo na żywo i jest jeszcze piękniejsze :applause: - jest ciemniejsze, wg mnie dominuje czerń z której przebija sie ciemna czerwień.
-
Zachwyciła mnie dopiero na Twooich zdjęciach :)
-
Wchodzę tu i oglądam co jakiś czas, pochłonęła mnie:love:
-
:omg: ale cuuuudny Leoś!!!!!!!!!!
-
dziewczyny, ale ona jest jeszcze piękniejsza na żywo niż na zdjęciach!