-
Czy sprzedać Eibe?
No właśnie :confused: Taki trochę "mało mądry" wątek, wiem :hide:
Miałam Eibe 6, sprzedałam bo za długie było i na jego miejsce kupiłam krótsze. I chyba niepotrzebnie kupiłam. Jakos przestaje mi się podobać. W sumie ładne, ale jakoś nie mam przekonania :roll:
Waham się z ta sprzedaża bo to len i niby świetnie nosi ciężkie dzieci. Moje dziecko to juz dwulatek, coraz cięższy się robi. Jednak nie zauważyłam żeby Eibe nosiło jakos duzo lepiej niż pasiaki Didkowe czy Indio purpur z lnem ( a takie chusty mam ). A jak za kilka miesięcy okaże się, że w pasiakach juz ciężko to nie zdobedę łatwo Eibe.
No i ta kocykowatośc tej chusty troche mi przeszkadza. A z drugiej strony jak patrzę na fotki to mi szkoda sprzedać :duh: No i kasy potrzebuję na nosidło. To tez jakis argument :ninja:
Sprzedać?
Ale mam problemy... :hide::duh:
-
sprzedaj purpura, to cienizna przecie... :ninja:
-
Sprzedaj. Pomyśl, jak uszczęśliwisz tę chustomamę, która wzdycha do eibe :) (ja nie lubię zielonego, bezinteresownie namawiam ;) )
-
wyslij je do mnie na łamanie a ja do Ciebie wysle ONO :D
(ofkorz czasowo :))
-
z nami purpur pożegnał się własnie z tego powodu...
Sofia waży ponad 13 kg - purpur zdecydowanie nie dawał rady
wymien purpura na nosidło :P
-
zostaw eibe sprzedaj purpura :lol: purpur to cienizna a eibe gruby koc . IMO pasiaki nosza moim zdaniem rownie dobrze ale moje dziecko chude jest :roll:
-
Morepig, moje obecne Eibe juz całkiem złamane. Przyznam, że wolałam to poprzednie, takie sztywne fajnie :) No i Manduce chce kupić. Dzięki za propozycję :)
A purpura nie moge sprzedać bo taki cudny jest. Uwielbiam ten kolor i te dwuwymiarowość. Chyba na plecaki i krótsze dystanse go zostawię :mrgreen: Wlasnie dzis miałam w nim 11 kg dziecia na plecach przez ponad godzine i bylo ok :)
-
ojej, mnie byś uszczęśliwiła, tylko że kasy brak teraz :cryy: no chyba że pawie sprzedam. A ja robię tak, że jak nie mam przekonania do jakiejś chusty, albo mi się po prostu znudzi, lub chcę coś nowego przetestować to sprzedaję. Wychodzę z takiego założenia, że ten czas noszenia jest krótki raczej i chcę jak najwięcej wypróbować:)
-
wymień się ze mną na pawie;) szorstkie są i nie kocykowate;)
-
no właśnie miałam zasugerować czasową wymiankę z kimś na coś :thumbs up:
-
sprzedałabym. jeśli chcesz kupić mandukę, to nie warto trzymać eibe tylko dlatego, że "dobrze nosi". od noszenia na długich dystansach będzie manduca, więc po co chusta, do której nie ma się przekonania?
-
Wymiana, dziewczyny kochane nie wchodzi w grę bo ja kasy potrzebuję :)
Ane, masz całkowitą rację. Dzięki!
-
lemonko, gdybyś zdecydowała się sprzedać swoje cudeńko to ja bym była zainteresowana wielce :)
-
Spoko, jakby co to jestes druga w kolejce bo juz dawno jedna z forumek pisala do mnie w sprawie Eibe :) Teraz ja do niej napisalam. A jakby nie chciała to dam Ci znac jak bedę wystawiac na chustostraganie :)