Peniskowe nino jest juz u nas! :applause:Boje sie otworzyc normalnie...Az mi ochota na spanie minęła (Wy tez takie zamulone dzis - to od pogody?). Śpiewam Blancurowi kołysanke i wyciągam jA z pudełka!!!:D
Peniskowe nino jest juz u nas! :applause:Boje sie otworzyc normalnie...Az mi ochota na spanie minęła (Wy tez takie zamulone dzis - to od pogody?). Śpiewam Blancurowi kołysanke i wyciągam jA z pudełka!!!:D
peniski :lol:
no i jak motanko ninkowe?
Młoda spi:twisted: nie bedę jej tarmosic, ale chusta baaardzo mi sie podoba. Uwielbiam kolory nie do opisania, a taki właśnie ma to nino szfranowo miodowe. Taki wiesz pomiędzy pudrowym różem , pomarańczem a bladoczerwonym. Do kudłów mi pasuuuuje!
hehe my tez
moje doszly wczoraj :)
morepig, ale tez peniski?:D
no to miioooodziooo! bierz ją w obroty! mi kieszona ni cholery nie idzie, ale 2x opanowalam-ha!
To jedna z piękniejszych ninkowych chust.
o jaaaa! :omg: no to zazdrość mnię wzięła:p
ale pochwalisz się na jakimś najbliższym spotkaniu??:ninja:
edoro , no przecie ze sie pochwale:D. szkoda, ze to wczoraj to mi sie wyimaginowało:mad
wątek bez zdjęć...
no sama rozumiesz ;)
będą, przysięgam
eejjjjjjjjjj, NADAL nie ma fot!!!!
A co to są peniski? No niby wiem ale...
piękne to nino:D ja też się takim cieszę:mrgreen:
HALO!!! MIALY BYC FOTY!
wczoraj pojechałam z Blanką na próbę mojego zespołu - Sambasim. I miałam zrobic sesje - specjalnie do tego watku:cool:. Juz to widziałam - szesciu chłopa - ja - ksiezniczka Wiatru - miedzy nimi, Blaneczka - i one - PENISKI DIDYMOSA. No i po zrobieniu zdjęci pierwszego - Blanka spiąca z pałka do bebna basowego aparat padł:hide:.
Własnie ładuje baterię - jutro zrobie zdjecia w Lidlu:cool::D