nawet by mi do pustej łepetyny nie przyszło coś takiego wymodzić :lol:
kreatywność w narodzie nie ginie.
Wersja do druku
nawet by mi do pustej łepetyny nie przyszło coś takiego wymodzić :lol:
kreatywność w narodzie nie ginie.
pomyslowa hybryda hybryd :lol:
PS
gratuluje tysiaczka!
stokrotne... tfu :duh:, tysięczne dzięki :)
mi się nie otwiera :(
edit: znalazłam po tytule aukcji. paskudztwo.
O matko święta.
Ja bym chyba nie umiała tego obsłużyć :hide:
No ekstra produkt, "nie trzeba wiązać żadnych supełków" za to mamy sper bezpieczny, gwarantowany przez producenta (sic!) zatrzask! :mad
Ja ktoś robi samoróbki, to jak robi z jednego kawałka materiału jest szansa, że się przynajmniej nic nie oderwie.
Ludziom się wydaje że supeł może się rozwiązać i dziecko wypadnie. Durne myślenie ale tak jest.
Mojej sąsiadki mąż powiedział jej kiedyś że jak chce nosić to kupi jej porządne nosidło z klamrami a nie jakąś szmatę co się na niej supły wiąże i dzieciak może wylecieć. Nie chciał przyjąc do wiadomości że to idiotyczne - bo nawet jesli przyjmiemy że supeł się może rozwiązać, to w chuście mamy 1 supeł=1 słaby punkt. A w nosidle są 3 klamry, które moga pęknąć+ szwy.
:omg:mam nadzieję, ze nikt tego nie kupi. załamuje mnie coś takiego. ludzie nie maja pojęcia co oferują:duh::duh::duh:
po 1. baaardzo mi się podoba pierwsze zdjęcie tej pani gdzie jej conieco ciałka wystaje spod paszki ;)
po 2. widziałam już trzaskające w mak klamry w nosidłach a węzła chustowego który się sam rozwiązał jeszcze nie (węzły w bikini czasem puszczają, samoistnie albo z niewielką czasem pomocą "przyjaciela" ;) )
O matko, nie umiałambym tego obsłużyć za żadne skarby świata:) No i tekst o supełkach jest rzeczywiście "zachęcający".
matko
to powinno byc karalne:hide:
koszmarek
często żałuję, że na allegro nie ma opcji komentowania aukcji.... :roll:
ładne, do czego to? do wynoszenia śmieci?:twisted:
nieźle to sobie wymyśliła, ale ja nie wyobrażam sobie, żebym szarpała się z regulacją paska kiedy dziecko grzeje się ubrane w kombinezon.
Dobrze że na chustostraganie tego nie wystawiła. A może jej to zaproponować? ;-)
Wcale nie zachęca do noszenia ta perspektywa klamry i nie wygląda estetycznie.