Witam
Jestem mamą 3 tyg. Nadii, mam 24 lata i dopiero zaczynam swoją przygodę z chustami:) Już kilka dni testujemy elastyka i jakoś chyba nam wychodzi:) Córa zadowolona i ręce wolne.
Pozdrawiam wszystkie Chustonoszki
Wersja do druku
Witam
Jestem mamą 3 tyg. Nadii, mam 24 lata i dopiero zaczynam swoją przygodę z chustami:) Już kilka dni testujemy elastyka i jakoś chyba nam wychodzi:) Córa zadowolona i ręce wolne.
Pozdrawiam wszystkie Chustonoszki
Witaj! Skoro córci się podoba to prawdziwy chuśnioszek z niej:)
Witaj :hello: my również pozdrawiamy kolejną nową chustomamę:lol:
Witaj!miłego noszenia!Ja też mam małą sąsiadkę Nadię,która uwielbia się nosić z mamusią:hello:
hej :hello:
hej;)
Witaj :D
My też zaczynaliśmy ok 3 tyg z elastykiem :) teraz nie wyobrażamy sobie życia bez chusty :mrgreen:
Witaj :hello:
witajcie :hello:
kłaniamy się:hello::hello:
:welcome:
:hello: Witajcie,
P.S. Piękne imię ma Twoja córeczka.
Zaczynamy testowanie NATI:) Elastyk fajny na początek, ale od czytania forum postanowiłam sprawić sobie coś lepszego:) No i porównania wogóle nie ma. Nati super trzyma dzieciaczka i wydaje, mi się że jest dużo stabilniejsza od elastyka. Chyba staję się od Was uzależniona:) i mam co raz większą ochotę wyjść z Nadunią w niej na dwór ale nie mam jeszcze odpowiednio dużej kurtki:( Ale coś trzeba będzie pokombinować:)
Witaj!!!!
Ja tez mam córeczke Nadie, ma 8 lat!!!!
:hello::hello: witajcie dziewczyny! noooo i miłego testowania kolejnych chustych :)