-
Nigeryjska Wrappa :)
Ha!
Jutro, po dłuuugim czekaniu, w końcu dostanę moją nigeryjską wrappę (odpowiednik kenijskiej kangi).
I żeby było jeszcze milej, to Mama przysłała mi aż TRZY!!! :applause:
Ależ się cieszę :mrgreen:
Jak się napatrzę i nadotykam, to może nawet uda mi się zawiązać Adę (liczę, że Andrzej ma jakiekolwiek pojęcie jak się wiąże, to będzie mógł służyć pomocą ;P )
m.
-
Jaka jest szansa, że jak juz sie napatrzysz to będziesz chciała jedną sprzedać?:ninja:
-
A może chociaż dasz pomacać. Albo zorganizujesz wspólne wiązanie. Ja się pisze jakby co:)
-
Hehe, nie wiem czy będę chciała sprzedać ;)
Jedna ma być dla morepig, bo Jej obiecałam już daaaawno.
Ale spotkanie możemy zorganizować :)
m.
-
i testy:ninja:
i zdjęcia!
bo jak wiesz wątek bez zdjęć się nie liczy;-)
-
a fotki gdzie?
halo halo, brzydko tak się chwalić nie podzieliwszy się tym cudnym widokiem z koleżankami... :nono:
-
Oj, fotki mogę zrobić dopiero jak chusty przyjadą do mnie ;)
Małżonek dopiero po nie pojechał, wraca rano.
Niestety obawiam się, że jutro mogę nie mieć czasu na robienie zdjęć, bo w niedzielę robimy imprezę (urodziny Ady połączone z chrzcinami), więc jutro przyjeżdża rodzina z Poznania, musimy posprzątać i prowiant nakupić ;)
Sama czekam, bo nawet nie wiem jakie kolory, wzory - Andrzej powiedział tylko, że są trzy (świnia no... :roll: )
m.
-
Gdy już będziecie po imprezach,obfoć i pokaż.Będziemy przez monitory choć macać(chusty rzecz jasna:lol:)
-
ajajaj :) Marjanka super że jesteś tutaj :)
Widzisz ja tez się z chustą zaprzyjaźniłam (narazie jedną, ale wszystko przede mną)
Wszystkiego najlepszego dla Ady!! I pochwal się jak już znajdziesz czas na foteczki!!
-
kochana, przyjadę albo zapraszam na kawę do mnie w poniedziałek i zrobimy jakies fajowe fotki :D
alem ciekawa :)
-
Moniaaa :)
Też się cieszę, że Cię widzę :D
Fotki będą na bank.
Morepig - przyjeżdżaj. :)
Jakoś się zgadamy - nie wiem jak z czasem w przyszłym tygodniu, bo trochę mamy do pozałatwiania, ale na bank gdzieś Cię w terminarz wcisnę :ninja:
m.
-
Są! Są!!!
Pięęęęękne!
W jednaj już się zakochałam (połączenie brązu z niebieskim :love: )
Każda chusta to (tak jak w kangach) 2 złączone chusty, więc w sumie mam 6 :mrgreen:
Oj, postaram się jeszcze dziś zdjęcie jakieś zrobić, bo to nie frajda trzymać takie cuda tylko dla siebie - pięknem trzeba się dzielić :ninja:
m.
-
Nigeryjska Wrappa - zdjęcia :)
http://img513.imageshack.us/img513/504/s1050003.jpghttp://img522.imageshack.us/img522/82/s1050006.jpg
W rzeczywistości kolory są żywsze, niestety nie udało się lepiej.
Śliczne są :)
(Morepig - dla Ciebie chyba będzie ta w środku)
m.
-
ta brązowa jest niesamowita :D cudeńka, zdjęcia w akcji będą ??:ninja:
-
buuu :) ale lepsza taka niż żadna :D
Ty weź je poprzymierzaj i wtedy zdecyduj, czasem to co ładne wychodzi nieładne i na odwrót :)
-
Najpierw i tak muszę je pociąć, inaczej ciężko będzie mierzyć ;)
Brązowej Ci nie dam, sorry - ale możemy się tymi pozostałymi podzielić po pół :D
To przynajmniej będziesz miała 2 różne :)
Zdjęcia w akcji jak już zaniosę do krawcowej/znajdę kogoś kto dopomoże i obszyje :D
BTW hanti - z tego co wiem, to mieszkasz żabi skok ode mnie, to mogę Ci którąś wypożyczyć :)
W ogóle jak już się ogarnę (czyli za jakiś tydzień) pomyślę gdzie je obszyć i jedną mogę puścić w testy :D
m.
-
nie tnij ich na razie! :)
a skoro tniesz i tak- to brązowej też masz dwie :P
ale ofc bierę co dają :)
-
No ale brązowa mi się tak bardzo podoba, że coś z nią zrobię na bank (w Nig to się nosi jako suknie przecież ;P)
Mówisz, że nie ciąć?
Toż to ma prawie 11m!!!
Jakbym se tak zawiązała, to ogony by się za mną ciągnęły :mrgreen:
m.
-
Brązowa cudna jest. Bardzo jestem ciekawa jak one w akcji będą wyglądały. I mówisz, że jedna ma 11m? A jak tam w takim razie je wiążą? Tną też na mniejsze czy jakieś inne metody mają? Dowaidywałaś się?
-
wpadnij na kafkę to obszyjemy :ninja: