Widział ktoś? Czy wzór ma tylko na końcach? Jejku, zakochałam się :oops:
Wersja do druku
Widział ktoś? Czy wzór ma tylko na końcach? Jejku, zakochałam się :oops:
Budziku chyba pierwszy raz przyznajesz się do chustowego zakochania, co? :P A z tego co wiem, to ona ma wzór wyszywany jedynie na końcach. Ale piękna jest to fakt.
ja mam rapalu łowicką w kolorze czarnym. To naprawde bardzo ładna chusta, dobrze sie ją dociąga no i dzięki haftowi jest oryginalna:)
acha a haft ma tylko na końcu ogona, ale jest dość duży :)
Ja tez mam czarną łowicką:)piękna jest.
A dobrze nosi? I faktycznie widoczny jest ten haft? On jest na ogonie, prawda? Nie ginie w fałdkach chusty?
może by tak jakieś zdjęcia w akcji .... co :ninja::ninja:
widziałam ją dziś w sklepie, faktycznie haft jest przepiękny, duży i bardzo kolorowy. szkoda, że tylko czarna i czerwona, nie do końca moje kolory:(. ale trzeba przyznać, haft robi wrażenie!
ja myślałam, że są kółkowe i wiązene :roll:
to jak to w końcu jest?
ja jestem ciekawa jak ten haft jest umiejscowiony na wiązance.
Są kółkowe (mam czerwoną skośnokrzyżową) i wiązane długie. Widziałam prototyp długiej w kwietniu w sklepie Bebelulu. Haft był umiejscowiony na obu końcach, wydaje mi się , że na prawie całą szerokość chusty. Więc przy odpowiednio długich ogonach będzie widoczny.
Nie pamiętam tylko, czy czarne wiązanki są skośnokrzyżowe (bo czarne kółkowe to len).
acha a haft ma tylko na końcu ogona, ale jest dość duży :)
postaram sie umiescic fotki jak misie Zosia od piersi odessie i zasnie :D
o tak chusty łowickie są cudne:D i teraz do tego w promocji - ten haft pięknie podkreśla jednokolorową chustę - wygląda bardzo elegancko:)
fotki, fotki... :ninja:
bo to jedno a moich marzen chustowych tez jest...
odynko, a jak wygląda lewa strona tego haftu?
I czy wiazanki czarne są skośnokrzyżowe?