...
Wersja do druku
...
wygląda na to że bardzo ładnie się motacie:) nie widać jak nóżki - z przodu fota by się przydała, ale chyba są ok;)
...
Bardzo ładnie się motacie (chyba w storczyka jesli dobrze widzę), wygląda że wszystko oki, ale niech sie ekspertki wypowiedzą
Dziś kursowałyśmy tak po całym mieście. Błogosławię swoją chustę, bo oddała mi wszystkie sklepy na piętrze;)
Wczoraj i dzisiaj zamotałam mała trochę inaczej, nie wiem tylko czy tak jest dobrze...
Chodzi o to, że zwykle wiązałam chustę złożoną na pół(na szerokości) a wczoraj zamotałam rozłożoną. Nie wiem jaka jest różnica, zauważyłam, że jest więcej materiału. Czy tak może być?
Wiązanie bardzo dobre.
Nie słyszałam o motaniu chusty złożonej na pół w szerokości. Raczej wiąże się rozłożoną, wszelkie nadmiary wkładając w doły podkolanowe. Jeśli standardowe 70cm szer to dla Ciebie zbyt dużo, kup 60cm. Koleżanka mówi, że czuje dużą różnicę.
No własnie, chyba popełniałam błąd. Zajrzałam do instrukcji dodanej o chusty i zobaczyłam, że źle wiązałam 2X od początku. Gdy zamotałam Lucię w rozłożoną chustę(tak jak powinno być) odczułam wielką różnicę.
...
...
z boku nie wuglada zle - ,dziecko ma dobra pozycje, ale postaraj sie dociagnac gore chusty - bedzie TObie wygodniej. spokojnie moze tez chusta byc bardziej pod kolankami.
jak dociagac dwa iks mozesz poczytac tutaj:
http://klubkangura.com.pl/dociaganie-2x
...
:applause:
o jakości wiązania się nie wypowiem, bo ze mnie żaden ekspert ale wyglądacie bosko:thumbs up:
Nic mi nie widomo o "jakości wiązania" w tym przypadku ;) Po prostu przytroczyłam młode do siebie tak, że się trzymało i było zadowolone :D Większych wymagań nie miałam, toż to tylko pashmina ;)
:applause::applause::applause::applause:za pomysłowość!
no pięknie! chustomama z intuicją zawsze da rade! :-)
Jak masz więcej tych pashmin to nie zginiesz.
W sunie dobrze, tylko jakby Łucji pupka bardziej się zapadła - czyli chusta musi sięgać aż po podkolanka- do też poczułabyś różnicę.
Ale Twoja detrminacja jest imponująca, no i w efekcie twórcza:-)))
Pozdrawiam
NO i motaj, motaj, konsultuj i ciesz sie bo dzieci szybko rosną :-(
:-)
...
fajnie! :-)