-
Tak trochę nieśmiało
Witajcie,
Jestem na forum od sierpnia, witam się trochę nieśmiało, gdyż na swoją prawdziwą chustę tkaną czekam już 2 miesiąc :(. Przylatuje za 8 dni.
Do tej pory używaliśmy baby bean, ale jakoś tak bez wielkiej miłości. Zwłaszcza, że ortopeda zabronił ze względu na ucisk bioderek.
Dzięki forum:
- dowiedziałam się co to są pieluchy wielorazowe i że nie trzeba się męczyć z tetrą...
- zakupiłam orzechy piorące, którym mój mąż dał czerwoną kartkę zarówno na używanie w pralce jak i zmywarce,
- dotarłam do świata handmade - już nie kupię torebki w sklepie :)
- zaczęłam działać, aby pomóc małemu Igorowi (informacja w stopce)
Dziękuję za to, że mogłam do Was dołączyć.
Wlaszczka
PS. Powiem po cichu, że trochę się boję, że popełnię jakieś wykroczenie:duh: przeciwko regulaminowi.
-
;) witaj i nie bojaj, moderatorki upominają acz nie biją;)))przekonałam się na własnej skórze;)
-
Witaj!A co do regulaminu,to być musi,ale nasze mody to fajne ludziki najpierw upomną,a potem dopiero napadają:lol:
-
Witaj i tutaj :)
Regulaminu nie ma się co bać, wszystko jest dla ludzi ... :thumbs up:
-
-
Witaj, rzeczywiście to forum wciaga i powoduje, że zaczynamy interesowac się czymś o czym w życiu byśmy nie pomyślały:)
O regulamin się nie bój, moderatorki czuwaja, abyśmy się nie zagalopowały:)
-
A ja Cię witam Wlaszczko szczególnie :) :hello::hello::hello:
-
:hello:
a cós zrobic czy napisać przeciwko regulaminowi niejednej się zdarzyło, mi też ;-) zazwyczaj nieświadomie, krytyke trza przyjąć i forumowac dalej :mrgreen:
-
Dziękuję bardzo za ciepłe przyjęcie :).
PS. A u mnie dom pachnie ciepło, świętami... a to dopiero za 2 miesiące...
-
Witaj :hello: nie jest tu ani troche strasznie :D
-
-
-
witaj witaj! :)
i nie bój się :D